Skocz do zawartości

Nowy,moderowany,darmowy.

kazek76

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów do nowego katalogu polecani.czatpol.pl

Katalog moderowany i darmowy.

- wpisy dodawane będą kilka razy dziennie

- wygląd, jak wygląd, zmieniłem tylko kolory - jednak w najbliższych dniach katalog dostanie indywidualną skórkę, więc można ten fakt przemilczeć

- katalog dopiero co dodany, ale systematycznie będzie linkowany

- będę zwracał uwagę na stylistykę wpisów

- najbardziej zależy mi na sugestiach co do kategorii - czyli co można dodać zmienić.

(by nie pisać 100 tematów, jestem w fazie wdrażania na portalu czatpol.pl działu z artykułami, czy znajdę chętnych na pisanie tam artykułów do 2000znaków i z jednym linkiem w treści? Ze swojej strony zapewnię podlinkowanie artykułów - oczywiście artykułu muszą być ściśle związane z tematyką)

(by nie pisać 100 tematów, jestem w fazie wdrażania na portalu czatpol.pl działu z artykułami, czy znajdę chętnych na pisanie tam artykułów do 2000znaków i z jednym linkiem w treści? Ze swojej strony zapewnię podlinkowanie artykułów - oczywiście artykułu muszą być ściśle związane z tematyką)

We mnie będziesz miał chętnego - o ile nie przeoczę :) Twojej informacji o udostępnieniu "artykularni"

Coraz popularniejsza spedycja drobnicowa dla drobnych przedsiębiorstw.

Nie warto aby przez niewymieniane filtry samochodowe, Twój samochód uległ awarii.

Pamiętaj - wkręty są do wkręcanie, nie do wbijania młotkiem.

atlas, nie myśl, że będzie to w formie "dla zalogowanych" - jestem w trakcie zmian, aby strona z artykułami była dostępna dla google i publiki :) Dlatego wydaje mi się to korzystne dla dwóch stron, ja mam artykuły - ktoś będzie miał mocny link, zwłaszcza że będę chciał dział z artykułami bardziej wypromować.

Zostały kody:

PIO2

PIO3

• 1 miesiąc temu...

Katalog dalej linkowany i coraz mocniej stoi ;)polecani

Garść kodów premium:

polecam1

polecam2

polecam3

polecam4

polecam5

polecam6

polecam7

polecam8

polecam9

Kody premium tylko dla użytkowników, którzy potrafią napisać coś w miarę unikalne, a strony dodawane to nie WP z trzema artykułami :)

Aj, cuś nie da się wyróżnić wpisu:

Fatal error: Call to undefined function count_relation() in /home/kazek76/domains/polecani.czatpol.pl/public_html/includes/forms.php on line 475

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

hm, wszystkie wpisy dodalem z mixera, mialy nie tylko mixowane slowa ale i cale zdania, wiec nie bardzo rozumiem jak mam sie jeszcze bardziej wysilic

"Prawdopodobna przyczyna: sorry, mógłbyś się wysilić dodając różne opisy"

edit: a masz unikalne. niech Ci ziemia lekka bedzie :) pozdrawiam

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Aj, cuś nie da się wyróżnić wpisu:

Fakt. Nie znam się na tym, muszę z generałem się skonsultować. Jak podasz wpis, to ręcznie wyróżnię.

pandha:

To wtedy jakoś nie pomieszało, wpisy wręcz bliźniacze, no może różnice, z kilku synonimów ;) Teraz OK, dzięki.

edit:

problem już naprawiony, to nie nowość że generał 24h/7 siedzi i czeka tylko na zgłoszenie problemów, by w 5 min udzielić pomocy :)

Wprowadziłem małą zmianę w regulaminie i od dzisiaj sprawdzam opisy dodawanych stron! Powielone opisy w powyżej 10 katalogach, są automatycznie odrzucane. Jak widać restrykcja nie jest wielka, a wszystkie strony na tym skorzystają, bo dość naiwnie myślałem, że dodający są sami zainteresowani, aby co jakiś czas zmieniać opisy, ale tak nie jest. Giganci w niezmienionej formie dodają swoje strony liczone w setkach! Zapraszam do dodawania i proszę o poszanowanie nawet tych darmowych katalogów :)

Katalog w nowej odsłonie, dlatego garść kodów Premium:

-------------

premium1

premium2

premium3

premium4

premium5

premium6

-------------

Proszę o opinie na temat templatki, czy jest czytelna, przejrzysta i co ewentualnie przeszkadza/nie jest fajne. Grafika jeszcze zostanie doszlifowana - jednak chętnie wysłucham opinii innych.

Zmiany dość spore i raczej liczyłem na efekt pewnej "oryginalności" wśród tych pastelowych katalogów :) Pomysł w głowie był lepszy, jednak duże ograniczenia kolorystyczne sprawiły kłopot - ja widzę to czytelne, jednak trochę przy tym posiedziałem i może się wydawać :)

Dodałem jeden wpis, dzięki za kod.

Podoba mi się nowa grafika. Przynajmniej odróżnia się od reszty :) .

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności