Skocz do zawartości

[seokatalog] Dobre strony Zorba

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dawno nie było darmowych kodów do Zorba, więc czas się poprawić, Zapraszam do wpisów GOLD z następującymi kodami:

PIO_01
PIO_02
PIO_03
PIO_04
PIO_05
PIO_06
PIO_07
PIO_08
PIO_09
PIO_10
PIO_11
PIO_12
PIO_13
PIO_14
PIO_15

PS Proszę nie tracić kodów na wpisy krzaki, bo usuwam takie od razu, mogą być i katalogi, grunt, oby opis był konkretny oraz domena i strona nie kulawa ;) Od razu dodam, że nie przyjmuję stron konkursowych, czemu? Bo tak ;) A o który konkurs chodzi, to chyba wiadomo.

Pozdrowienia z Łomży :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Łykłem 12, 13, 14, 15 (ale mi się udało) ;) , dzięki. Zauważyłem, że katalog nie do końca zaktualizowany do 1.4 (pliki templatki).

A w chun dziś token Ci nie działał.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

to żeś się dorwał ;), co do templatki, to planuje większe zmiany, myślę na lepsze, więc parę rzeczy faktycznie nie wdrożonych z 1.4 w tej obecnej postaci, ale to się na pewno zmieni. Tak czy siak, katalog jest nadal funkcjonalny.

A co do chun, to szczerze, pojęcia nie mam, czemu token nie działał, może serwer coś się krzaczył... Trudno powiedzieć, chociaż nowych wpisów było tam dziś sporo, więc zapewne było to tymczasowe.

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

PIO_06 - dzięki :)

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

• 5 miesięcy temu...

Po małej przerwie kolejne kody do wpisów GOLD /mc:

PIO_1

PIO_2

PIO_3

PIO_4

PIO_5

PIO_6

PIO_7

PIO_8

PIO_9

PIO_10

Kody przeznaczone tylko dla konkretnych stron z konkretnym opisem. Katalog też przejdzie, jeśli jest konkretny ;) Jeden kod max dla 1 użytkownika.

PS Jeśli się spóźniłeś, a wierzysz szczerze, że Twoja strona jest najlepsiejsza na świecie i potrafisz to udowodnić w opisie wpisu, pisz PW, kodzik się znajdzie, może i na rok :) Jestem otwarty na tego rodzaju propozycje w każdym moim katalogu. Wpisy premium poza kolejką.

faktycznie z podstroną "dodaj stronę" jest coś nie teges, wejdź do kategorii podkategorii i tam skorzystaj z formularza na dole. działa.

A z tą podstroną z samym dodawaniem, to sprawdzę w domu, pewno coś w css blokuje, może jakiś przezroczysty div wjechał na to pole.

Dzięki za zgłoszenie. Chociaż chyba nie u wszystkich tak jest, bo jeszcze z sekundę temu miałem nowe dodane strony.

Edit: na firefox jest źle, na IE ok, więc to wina styli, w domu poprawię.

Dobra, CSS już poprawione, w firebug zauważyłem, że slider miał za wysoki jeden div, który przykrywał górną część formularza, przepraszam za problem ;)

odśwież dobrze stronę , by nowy plik css podmienił stary w cache Twojej przeglądarki. NA FF działa teraz każde pole, bo sprawdzałem (ff 5.0)

PS kody nadal są! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności