Skocz do zawartości

[wykonam]artykuły presell page

WmaniaK

Rekomendowane odpowiedzi

Oferuję Państwu wysokiej jakości artykuły tematyczne po okazyjnej cenie 16,99 za komplet 10 artykułów wraz z dodaniem do katalogów.

Każdy artykuł to:

do 3 zamieszczonych linków do Państwa strony ( 3 różne frazy),

od 1000 do 1300 znaków,

poprawny gramatycznie tekst

ORYGINALNY, niepowtarzalny, tematyczny tekst stworzony specjalnie dla konkretnych potrzeb.

Artykuły dodaję do 10 różnych, moderowanych katalogów o PAGE RANK od 1 do 3.

Dodawanie następuje stopniowo, co daje najlepsze efekty pozycjonowania. Czas dodawania wynosi odpowiednio:

# do 10 artykułów – 3dni

# 10-20 artykułów – 5 dni

# 20-40 artykułów – 9 dni

# powyżej 40 artykułów – do 15 dni

Po skończonej pracy wysyłam Państwu wszystkie napisane przeze mnie artykuły w osobnym pliku, wraz z datą dodania i adresem danego katalogu ( można sprawdzić moją pracę). Stworzone przeze mnie artykuły mogą Państwo potem wykorzystywać według własnego uznania.

Pozycjonowaniem i pisaniem artykułów zajmuję się od dawna, jednak do tej pory głównie na swoje potrzeby. Pracę wykonuję rzetelnie, każdy pisany przez mnie artykuł jest unikalny, napisany poprawną polszczyzną, co gwarantuje dobre efekty pozycjonowania, a ponadto, po ukończonej pracy staje się państwa własnością.

Jeżeli są Państwo zainteresowani moimi artykułami, proszę o kontakt, na życzenie Państwu próbki moich tekstów.

Niestety, ale nie wystawiam faktur VAT.

tsmajdor@yahoo.com

tgsns@lavabit.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności