Skocz do zawartości

Open Webwweb

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

jak wiesz, pobieranie treści prosto z webwweb to naruszenie prawa autorskiego, identycznie jakbyś sobie napisał skrypt to zasysania wp czy onet czy jakiegokolwiek innego serwisu internetowego bez zgody autora czy właściciela

skryptem wielkiej rewelacji nie narobiłeś, bo nawet tu na forum są skrypty dedykowane do webwwebNews, a kopie katalogu działają na tej samej zasadzie

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Człowiek tutaj próbuje być miły a tutaj taki szał, zawsze jest tak iż jak ktoś znajdzie jakomś dziurkę to jest po prostu . Nie ten co zawinił jest przysłowiowe be tylko ten co wyszukał. Nie pierwszy raz spotykam się z takim odzewem wiem powinienem pisać o takim czymś na prv lecz postawa wasza mnie nie buja to wy macie problem nie ja to wasza dziurka w sposobie udostępniania katalogu nie moja. Kurcze, znowu nowość następny błąd na jakimś sajce toż to szok.

jeśli masz swoją "lewą" kopię to podaj mi jej adres - chętnie zerknę czy chociaż sie dobrze wyświetla
Jest to proof of concept i nie polecam nikomu korzystania z tego kodu bez zgody właścicieli katalogu

Suport z mej strony się skończył usunę u siebie linka nic więcej nie mam do powiedzenia w tej sprawie .

jak sam zauważyłeś lepiej było napisać na priv, ale skoro już podałeś jak udostępnia się "Otwarty Katalog Internetowy" do publicznej wiadomości, to teraz podaj swój adres na który będe wysyłał do Ciebie rachunki za dodatkowy transfer

jeśli masz swoją "lewą" kopię to podaj mi jej adres - chętnie zerknę czy chociaż sie dobrze wyświetla

Jest to proof of concept i nie polecam nikomu korzystania z tego kodu bez zgody właścicieli katalogu

ale dobrze wiesz, że spammerzy mają tę uwagę głęboko w d****

jeśli ktoś zainstalował kopię katalogu w tym czasie to proszę o zgłoszenie adresu nowej działającej kopii do mnie na PM

sorrow dzięki za usunięcie linka

ee sorrow nie popisales sie. co chciales udowodnic? :D naraziłes tylko Piotrka na problemy, a jego serwer i tak ledwo dycha...

i teraz nauczka na przyszlosc aby poswiecic te xx minut wiecej i dopisac modul dopuszczajacy tylko pobieranie kontentu z przygotowanej listy IP.

Co chciałem udowodnić iż można niektóre rzeczy robić sprawniej a nie fopen, ale co ja mówię zaraz będą słowa krytyki w mą stronę. Logów ludzie nie umiecie czytać czy tylko ja taki niekumaty jestem, nie będę juz sie mądrzył bo znowu będzie "kurcze, znowu nowość". A jaki z tego wszystkiego morał nie udostępniajcie kody byle komu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności