Skocz do zawartości

Open Webwweb

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Co chciałem udowodnić iż można niektóre rzeczy robić sprawniej a nie fopen

szczególnie z tym wstępem "Otwarty katalog Webwweb dla każdego[...] wystarczy trochę inwencji i już mamy u siebie jego kopie", ale niech Ci będzie...

skoro chciałeś pokazać dziurę w zabezpieczeniach to pokazałeś, dzięki

modul dopuszczajacy tylko pobieranie kontentu z przygotowanej listy IP.

dokładnie tak zrobiłem jak tylko zobaczyłem wątek, mimo wszystko można powiedzieć że ta technika już jest przestarzała - nowy sposób udostępniania oparty na XML już wkrótce ( próbka tutaj: https://kopia.webwweb.pl/test.php )

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

No nom nieźle ale jak nadal pobierane mają być dane na żywca to nie widzę tutaj nic optymalnego. Dalej pozostaje pytanie czy nadal zamknięty katalog czy otwarty. Co do drugiej opcji to nie wróżył bym tutaj za dużego sukcesu bardziej bana dla głównego katalogu. Zamkniętość ma swoje plusy a otwarty katalog swoje minusy, ale zawsze znajdzie się jakieś wyjście z takiej sytuacji byle nie rozdawać byle komy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności