Skocz do zawartości

blog na wordpress, 30.000uu dziennie - ile mogę zarobić?

asia.ll

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż to :-) A to, że zaprze się 500 osób, że ta nie zrobi nie znaczy, że nie przyjdzie 10 innych którzy sobie skorzystają :> Toż sami wiecie jacy Polacy potrafią być :-) I do rany przyłóż i po ryju obij ;-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja też szczerze w to wszystko wątpię. Jedyna możliwość jaką widzę to blog na temat jakieś młodzieżowej gwiazdki, te mają spory ruch, same się pozycjonują, ale nie są atrakcyjne dla reklamodawców. wrzuć adsense, dobrze dopasuj ustawienie reklam i czekaj...

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Przy dobrym ustawieniu reklam adsense możesz spokojnie wyciągnąć CTR na poziomie 1%.

Chyba chciałeś powiedzieć CTR 25%. 1 % to w Adkontekst chyba.

A co do ujawniania linka, "Kominek" ma jeszcze większy ruch na stronie i nikt go nie skopiuje, bo do tego trzeba mieć łeb na karku i samozaparcie.

Dałeś nienajlepszy przykład :) akurat kominka nie trzeba kopiować, wystarczy założyć bloga a wpisy okrasić trochę większą ilością ku** i chu**, do tego ponasmiewać się z kogo sie da, zrobic przy tym trochę błędów ortograficznych i większa liczba odbiorców bloga niż w orginale gwarantowana ;)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

P@wel: Czytuję czasem trochę kominka (.tv) i powiem Ci, że chłop się nawrócił ;-) Wciąż jest gburowaty ale język ma łagodniejszy. Przekleństwa i wulgaryzmy zamienił na ironie i cynizm :-) Po za tym co jak co ale porusza (czasem) ciekawe tematy i ciekawie (czasem) je opisuje.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Wg jakich statystyk masz te 30k / dzień?

Czy są to unikalni użytkownicy?

Jeśli tak to na pewno możesz więcej zarabiać. Najlepiej oferować produkty, które twoje koleżanki kupują przez internet lub inna grupa docelowa.

Przykładowo mężczyźni kupują często bieliznę damską przez internet.

Dobierz produkt tak aby zainteresował jak najwięcej użytkowników.

I nie podawaj adresu bloga tylko co najwyżej tematykę (ogólną).

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Przecież Asia napisała że unikanych userów

A jak podasz tematykę to masz jak w banku że za tydzień zacznie Ci wyrastać konkurencja :)

Napisz czy rozliczasz się z tego z US, z twojej perspektywy to nie ma znaczenie, bo nawet jak nie to i tak Ci nikt nic nie zrobi, a sam jestem ciekaw ;)

(...)A jak podasz tematykę to masz jak w banku że za tydzień zacznie Ci wyrastać konkurencja :)

Myślisz, że aktualnie nie ma konkurencji? ;)

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności