Skocz do zawartości

blog na wordpress, 30.000uu dziennie - ile mogę zarobić?

asia.ll

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe... ciekawy temat - wciągnął mnie, bo przeczytałem całe 5 stron postów :P

Sytuacja fajna... ale tak jak niektórym mnie również wydaje się to zbyt kolorowo jak na osobę, która pisze:

Zarabianie na stronie zawsze było u mnie problemem i dlatego napisałam.

Najbardziej ciekawi mnie adres tej "niewykorzystanej kopalni złota" :) ale cóż... tajemnica to tajemnica xD

asia.ll piszesz, że zarabiasz do 120zł dziennie. W ciągu miesiąca przekłada się to na kwotę ok 3500zł, czyli jak dla mnie na studentkę jest to duża sumka... Jak to wygląda od strony prawnej? Prowadzisz DG?

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Albo jestes farciara bez wiedzy, albo poprostu sciemniasz, wpierw mowisz ze nie masz o tym pojecia a 30k uu samo sie nastukalo, ateraz ze od lat siedzisz tu i masz o tym pojecie

POKAZ linki do tego blogu/forum

lub zrob screen ze statystykami i screen twojej strny i forum z zamazanym adresem jak nie chcesz pokazac

inaczej smierdzisz zwykla sciema, wiec sie ogarnij.

mi to wyglada na jakis blog nastoalatki ktora nie ogarnia i szuka DARMOWEJ pomocy przy zarabianiu kasiorki.

DOWODY !! DAWAJ LINKI !! lub w/w

Wiem, że namieszałam i przepraszam, bo nie było to umyślne. Ja naprawdę nie chcę się kłócić i wdawać w niepotrzebne dyskusje. Po prostu wszystko już sobie wyjaśniliśmy, napisałam co mogłam i nie chcę już tego ciągle drążyć od początku.

Mogę prosić moderatora o usunięcie lub zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności