Skocz do zawartości

Co to jest?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

1.JPG

Przepraszam,ale natrafiłem na coś takiego,rozumiem ze to jakieś zaplecze.ale żeby takie kategorie?Mam zaplecza ale staram się robić ich tak żeby przypominali strony docelowe,ale coś takiego?Czy Google to łyka?Napisałem to w dziale dla początkujących bo może dla innych to banał,a ja pytam tak z ciekawości

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Typowy piepszo** spam site postawiony w subdomenie subdomeny

https://www.a.muza.lebork.pl/

https://www.b.muza.lebork.pl/

https://www.c.muza.lebork.pl/

o takiej konstrukcji by mieć jak największy wskaźnik site stworzony pod SWL'e. I na takich SPAM SITACH lądują linki dodawane do SWL'i.

:spam:

Właściciele "porządnych" sSWL'i powinni weryfikować z ręcznika co przyjmują w swoich systemach.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie che pokazywać co mam w e-weblink.com, ,punkty nie sprzedaje ale na moje 10 serwisów wystarczę całkowicie ,można zrobić zaplecze z mniej więcej normalną treścią, ale coś takiego :spam:,tak myślałem ze to pod SWL,ale jak administratory to akceptują,żaden normalny człowiek coś takiego czytać nie będzie:)Czy wszystkie systemy SWL akceptują podobne strony?

@żaden normalny człowiek coś takiego czytać nie będzie

Nie tylko człowiek, ale i algorytmy google uznają to za spam przynajmniej współczesnego google ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie zgodze sie z wami. Prosilbym o jakies dowody / przyklady na poparcie tej tezy ? Wiekszosc zaplecz to mniejsze czy wieksze spamy, a jednak linki z zaplecza wzmacniaja pozycje strony.

Strona jest normalnie zaindeksowana , wiec google traktuje ja jak kazda inna witryne.

Nie zgodze sie z wami. Prosilbym o jakies dowody / przyklady na poparcie tej tezy ? Wiekszosc zaplecz to mniejsze czy wieksze spamy, a jednak linki z zaplecza wzmacniaja pozycje strony.

Strona jest normalnie zaindeksowana , wiec google traktuje ja jak kazda inna witryne.

właśnie oto mi chodzi,wszystkie domysły o algorytm Google to na razie wyłącznie domysły. strona pokazuje duże(w miarę) SITE,punkty SWL lecą,interes się kręci :spam:

Świetny serwis, nie ma co. A współczynnik odrzuceń pewnie około 100%. Odradzam stawiania takiego zaplecza. Nie róbcie z sieci śmietnika, bo często przemierzanie netu wygląda niczym podróż po lesie, niby zielono, ale wkoło pełno śmieci porozrzucanych przez bezmózgie, wygodnickie istoty dwunożne. Stawiając zaplecze polecam pomyśleć również o użytkownikach, niech to jakoś wygląda i treść jakąś niesie. Przecież budując wartościowe zaplecze nie potrzeba budowy ogromnych portali z mnóstwem funkcji. Wystarczy włożyć trochę pracy, a efekty dla wszystkich będą lepsze.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

To forum istniało już od dawna zanim się na nim Pojawiłeś Ty ze swoimi spamerskimi technikami pozycjonowania i wielu z jego userów przerabiało tego typu spam generatory i wiedzą jaki z nich jest pożytek.... Jeśli Ty jeszcze tego nie wiesz to trudno. Ja nie zamierzam wdawać się w dyskusje i udowadnianie swojej tezy. Poproszę też nie staraj się kolejny raz przekonywać, namawiać, inne jaką to dobrą techniką na pozycjonowanie jest technika SPAMU.

:spam:

Widac Mion, ze jestes dzieciak jeszcze i tyle.

Przeczytaj raz jeszcze to co napisalem : nigdzie nie odnosilem sie do pozycjonowania taka domena, tylko ze google traktuje ja tak samo jak dowolna inna zapleczowke. I tyle .

Moge pokazac Ci zaplecza kilku duzych polskich firm. Stad moj wniosek.

Twoja teza jest niczym nie poparta.

@Widac Mion, ze jestes dzieciak jeszcze i tyle.

widać, że spamer z ciebie i tyle. Mydlić oczy możesz wiesz komu...

@tylko ze google traktuje ja tak samo jak dowolna inna zapleczowke. I tyle.

to są twoje słowa.

@Moge pokazac Ci zaplecza kilku duzych polskich firm. Stad moj wniosek.

to że jakaś firma świadczy pozycjonowanie za pomocą spamerskich metod nie określa jej wielkości

--------------

Czas się oddalić wiec dodam:

Właściwie to po co ze mną dzieciakiem w ogóle dyskutujesz.... przecież spamer i dzieciak nie mają o czym rozmawiać....

Tym akcentem zbierając swoje zabawki zakończę mój udział w tym wątku okrzykiem

"E viva masta blasta". :spam:

Moze trudno Ci sie z tym pogodzic ale wiekszosc topowych i ciezkich fraz jest pozycjonowana spamem. Powiedz mi czy Ty w ogole zajmujesz sie pozycjonowaniem ? Na stronie internetowej nie znalazlem nazwy firmy ani portofolio, nic coby wskazywalo na to ,ze jestes zawodowcem.

Twoja domena seotunning nawet nie znajduje sie w top20 na głowne slowo : Optymalizacja stron internetowych

Maxpan - duza czesc firm ktora obsluguje powiedzmy te min 100 klient to mega producenci farm linkow. Obojetnie jak zwal : zapleczowka tematyczna czy nie wszystko i tak wzbogaca liczny juz smietnik internetowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności