Skocz do zawartości

Co to jest?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

To oni w ogóle te spam raporty czytają?

Dla testu zgłosiłem swoją stronę z doorwayami w podkatalogach, ukrytym tekstem, posiadającą 1 200 000 linków, minęło już 6 miesięcy i nic.

Ja uważam że Google nie może banować spamu, pomijając ten ekstremalny np. doorwaye CPC wypozycjonowane na frazy niepasujące do tematyki contentu wyświetlanego userowi, bo wtedy w wynikach prawie nic by nie zostało. Na przykład ja mam ponad 5k profili z linkami na forums.nvidia.com (forum jednego z najbardziej znanych producentów kart graficznych) - i co Google może tej stronie i moim linkom zrobić?

G nie zbanuje forum -> linki przekazują PageRank -> moje spamy linkowane stamtąd się szybko indeksują.

G zbanuje forum -> setki tysięcy użytkowników mających problemy z kartami graficznymi nie znajdą rozwiązania w Google.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oj, gdyby tylko white seo miało być nasza siłą pociągową, to daleko byśmy nie zajechali.

Trzeba kombinować i tyle - nie wyobrażam sobie pozycjonowania bez SPAMu - nie ejden zwykły blog typowego użytkownika sieci czy strona fana Dody z 3 klasy szkoły podstawowej wygląda gorzej, jak ten eweblinkowy SPAM - wbrew pozorom, jak się ma unikalne narzędzia, idzie to w indeks, aż miło.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności