Skocz do zawartości

Kto chce zobaczyć swoje nazwisko w wynikach konkur

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Kto chce zobaczyć swoje imię i nazwisko obok nicka w wynikach konkursu, a nie jest w pierwszej 10?

Jeśli ktoś takowy istnieje, to niech napisze o tym posta tutaj, albo prześle na PW informacje adminowi Michalowi.

Muszę znaleźć w sumie 7 osób, bo inaczej nici z pełnych danych osobowych obok mojego wyniku :D

Ale mam nadzieję, że ma historia, drodzy pozycjonerzy, na tyle Was poruszyła, że zdecydujecie się na pomoc, za co z góry dziękuję.

:shok:

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ja i tak wszędzie podpisuję się imieniem i nazwiskiem, więc nie mam nic przeciwko, żeby tam było. Tylko nie rozumiem po co? :D

Zawracanie głowy. Żeby jeszcze było czym się chwalić, to bym wypozycjonował stronę z wynikami na moje nazwisko. :shok:

PS. Mnie nie liczcie do tych 7. osób.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

A mi to jest wyobraź sobie na rękę i jest mi to potrzebne do budy, bo mi się nie chce tłumaczyć psorowi, co to u diabła oznacza Kojotek_OX i dlaczego nie ma tam mojego imienia i nazwiska.

Brałeś może zbiory, logikę i te rzeczy na matmie?

Bo jak tak, to podam jeszcze jeden powód dlaczego nie chcę gadać długo z psorem:

autobus.jpg

(informatyka na ostatniej lekcji)

Dlatego w sumie chcę, aby moje imię i nazwiskobyło w spisie.

A co do chwalenia się, to kto miał wiedzieć, to wie o tym, że brałem udiał w konkursie, raptem 10 osób z rodziną i wcale mi nie jest potrzebne dodanie danych do pokazywania swojego specostwa w tej dziedzinie, jaką jest pozycjonowanie, zważywszy na to, iż nie byłem nawet w pierwszej 10.

Jeszcze, holender, jakieś pytania?!

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności