Skocz do zawartości

poszukuję dobrego hostingu

lukasz84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Poszukuję hostingu na poziomie home.pl tylko o niższej opłacie.

Parametrami podobnego do home.pl

- Zależy mi na pingu więc chciałbym by serwery były w PL,

- zależy mi na przekierowywaniu na podkatalog

- by serwer obsługiwał skrypt shoper i wp

- min. dwie bazy danych

Co polecacie?

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie, ping nie ma tak dużej wartości przy przeglądaniu netu (to forum ma serwer w USA i co, źle?).

Hmm, co ci mogę polecić:

Unixstorm.org mają przecenę 50%, więc warto (na prawdę dobry hosting)

Webd.pl

Chciałbyś sobie pograć, ale nie wiesz gdzie? Oto serwery cs. Zapraszam!

AMXBans

kopiagg.png

Dziękuję za cenne informacje!

Napisałem że chcę zmienić hosting z home.pl na coś tańszego co nie znaczy że miałem na myśli opłatę na poziomie 50zł/rok. Nie powiem złego słowa o home.pl bo zawsze pomogą, sami rozwiążą problem natury skryptowej, widać że ktoś tam siedzi i myśli nad rozwiązaniem ...a nie spychologia. Jedynym mankamentem jest 366zł rocznie...

Unixstorm.org //Biznes-1/Biznes-2//

linuxpl.com //w2gb//

rozważę oferty tych dwóch firm gdyż oczekiwałem opinii i takie od Was otrzymałem za co Dziękuję!

Chyba że macie jeszcze jakąś dobrą i sprawdzoną firmę hostingową.

pod stronę ze sporym transferem, to ovh polecam, jak z małym, to laohost ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Właśnie, ping nie ma tak dużej wartości przy przeglądaniu netu (to forum ma serwer w USA i co, źle?).

Hmm, co ci mogę polecić:

Unixstorm.org mają przecenę 50%, więc warto (na prawdę dobry hosting)

Webd.pl

Forum nie ma wiele elementów graficznych więc szybko się ładuje.

Im więcej elementów oddzielnych do załadowania tym gorzej przy większym pingu.

prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.
Minimalna konfiguracja: 2 procesory, 32gb ram, dyski ssd.
Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 Serwery VPS i Dedykowane.

• 2 miesiące temu...

Jezeli to ma byc hosting pod jakies profesjonalne zastosowania np. sklep to nie bierz linuxpl.com, ktory Ci tutaj tak polecaja. Ten hosting bral udzial w zbyt wielu aferach jak np. sprzedaz baz forow swoich klientow, czy blokowanie kont bez mozliwosci backupu itp. Jezeli wiec masz zamiar trzymac tam dane klientow i swoje to wg. mnie nie mozna spac spokojnie.

Bardzo dobry jest kei.pl, ale cenowo to jak home.pl (chyba, ze w home miales jakis wiekszy pakiet). Popatrz tez na OVH ale tam sa limity zapytan do bazy danych, co moze byc problemem przy sklepie. Z calkiem dobrych i w miare stabilnych hostingow mozna polecic iSwift, Hekko, Neteasy, MasterNET. O kazdym z nich sa tematy na forum wiec mozesz poczytac opinie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności