Skocz do zawartości

Czy podłaczanie SWL do głownej domeny obarczone jest duzym ryzykiem filtra dla domeny

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra wszystko jasne , widze ze jestes sprzedawca pkt eweblinka wiec trudno posadzac Cie o bezstronnosc.

Mozesz dac na pw przyklad jakiejs trudnej frazy /srednio trudnej z url ?

Metod negatywnego wplywania na inne strony jest naprawde dosc duzo. Co ciekawe w duzej ilosci przypadkow ponowne requesty w google po kilku miesiach potrafia przyniesc efekt w postaci przywrocenia strony.

Coraz ciekawsze sie robi to forum, może zmienić title na: depozycjonowanie i szkodzenie konkurencji?

Filtr można dostac za różne rzeczy, SWL jest tylko przypuszczalnie jedną z nich. By stwierdzić czy jest filtr i czy tylko za SWL trzeba było by mieć przyzwoitą stronę i naparzać w nią tylko linkami z SWL'a, tylko kto w taki sposób pozycjonuje swoje strony? No swoje nie, ale czemu nie konkurencji? Z konkurencją jest trudniej, bo konkurencja jeżeli się ustawia, a ustawianie robi ktoś kto trochę w tym siedzi, to łatwość zaszkodzenia zaczyna spadać...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No dobra wszystko jasne , widze ze jestes sprzedawca pkt eweblinka wiec trudno posadzac Cie o bezstronnosc.

No ale ja bym chciał zeby można było zaszkodzić stronie przez linkowanie SWL wież mi miał bym wiekszy zysk :) a wyniki w google by skakały jak ciśnienie na egzaminach :)

Marketing internetowy dla firm

Mam stałych klientów, a czasami więcej ofert niż punktów, więc nie za bardzo mi się to opłaca. Jeżeli chodzi o frazy to np.

Zespół muzyczny średniej wielkości miasto + 5 podobnych fraz

Jestem w top 1 na większośc fraz + top 15 na "średniej wielkości miasto"

Ale tak czy inaczej uważam, że z linkowaniem można przesadzić i każde narzędzie może spowodować filtr.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Bardzo ładnie można PODLINKOWAĆ stronę takim schematem: ładujesz przez 2-7 dni do lepsiejszych katalogów, w między czasie (od 2 dnia na przykład) powolutku dopalając stronę SWL. Haczyk jest w tym aby dodać tyle pkt, aby wyglądało to na naturalny przyrost linków :-) Oczywiście bardzo mile widziane jest jeszcze ciągłe linkowanie z katalogów i zaplecz bo jak ogólne wiadomo = link to link :-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

MOWA TUTAJ O FILTRZE (więc powrót do tematu jak ma tak być...)

PRAWDA CZY NIE *GOOGLE jeszcze raz wam tłumaczę, że nie toleruje SWL i JEŚLI WYKRYJE TO NA PEWNO DOSTANIE STRONA BANA!

az dziw ze jak wykrywa to zamiast bana daje filtr...

(no moze poza typowymi generatorami z x takich samych subdomen)

jak postawisz normalna strone o boysbandzie obsypiesz brokacikiem i podepniesz eweba to najwyzej pr tobie wyzeruja i fitlr naloza a domena do przedluzenia pozyje

wiec teoria teoria a praktyka co innego

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności