Skocz do zawartości

Czym się chłodzicie ?

mwrona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jak ty z 16tu na 32 wychodzisz i nic nie jest to gratuluje zdrowia :)

Chyba się w ten sposób hartuje :)

Ja tam w aucie mam 21 a i tak czasem mam wrażenie, że to za mało, gdy wychodzę z auta. Myślę, że powinno się utrzymywać jakąś rozsądną różnicę temperatur, więc jeśli na dworze jest cieplej to i klimatyzację lepiej ustawić na kilka stopni wyżej.

A w takie upały to uwielbiam zjeść arbuza z lodówki.

Ja w aucie nie mam klimy, a na dodatek mam za małą chłodnice. Jak w godzinach szczytu w wawie stoję w korkach to jeszcze muszę ogrzewanie włączać, żeby się nie zagrzał ^^. Dlatego wyjście na dwór nie stanowi problemu :).

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Oj, ja ostatnio oddałem auto do naprawy (żona jadąc rozwaliła dwie opony jednocześnie :D) i mam teraz auto bez klimatyzacji to czuje się jak by jeszcze dodatkowo ktoś je nagrzewał.

Człowiek docenia dopiero po stracie. Klimatyzacja to jednak opłacalna opcja.

@Salek_Art: Współczuję. W moim wcześniejszym samochdzie też tak miałem. Wystarczył niewielki korek i już koniec jazdy.

gryzonie: pozdrów żonę :D

Ja tam się chłodzę wodą z baniaka Edenu - w pracy, a w domku to różnie: cola, piwko (jakieś zagraniczne albo tyskie/ziubr) albo winko jak akurat jest :-) A tak to mineralka.

A żeby było śmiesznie biegam na czarno po tym upale :D

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności