Skocz do zawartości

[WYKONAM] Zaplecze pozycjonerskie

pawelPP

Rekomendowane odpowiedzi

Niniejsza oferta obejmuje wykonanie stron zapleczowych w formie:

Strony zapleczowe tematyczne :

- 5 podstron każda minimum 1000 znaków, szablon dobrany tematycznie, na życzenie skrypt WordPress – cena 17zł

- 10 podstron każda minimum 1000 znaków, szablon dobrany tematycznie – cena 27zł

Strony pod SWL LinkME :

- 14 podstron każda minimum 700 znaków, skrypt Wordpress – cena 24zł

Kontakt

Paweł Pełka

tel. kom.: 0 511 846 228

gg: 6800716

e-mail: pawel-pelka@o2.pl

Doświadczenie

Od 2005 roku z powodzeniem prowadzę różne przedsięwzięcia internetowe- zarówno te związane z seo/sem, jak i z tworzeniem stron i portali. Przez ten okres zdążyłem bardzo dokładnie poznać zachowanie użytkowników i wiem jak tworzyć strony, które przynoszą realne pieniądze swoim właścicielom .

Gwarancja

Zaufaj mojemu doświadczeniu. Mój produkt spełnia wszelkie Twoje oczekiwania. Nie będziesz miał problemów z błędnym kodowaniem strony

czy artykułami napisanymi nie merytorycznie. Jeśli nasze usługi nie będą Państwa satysfakcjonować - Tylko tutaj masz gwarancję zwrotu

pieniędzy.

Rabaty

Chcesz zamówić więcej stron i wynegocjować niższą cenę? Napisz do mnie wiadomość zawierającą szczegóły (liczbę stron, artykułów, czas realizacji) - jestem pewien, że razem znajdziemy sposób by obie strony były zadowolone z transakcji.

Pomoc

Masz jakieś pytania? Świetnie! Jako jedni z nielicznych na tym rynku nie zostawimy Cię z Twoim wątpliwościami samego. Podpowiemy jak szybko zaindeksować strony, gdzie i jakie kupić domeny lub jaki wybrać serwer.

Nie, nie musisz się obawiać - pomogę Ci za darmo - ja po prostu kocham dzielić się swoją wiedzą i pomagać mniej doświadczonym kolegom.

Kontakt

Paweł Pełka

tel. kom.: 0 511 846 228

gg: 6800716

e-mail: pawel-pelka@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności