Skocz do zawartości

Jak sprawdzić kiedy dodano linki zwrotne?

tomus933

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu nikt nie chce powiedzieć jak sprawdzić? Widzę że pozycjonowanie = moce ściemnienie.

dokladnie, tylko ukrywajac linki mozna sprawic ze nikt ich nie zauwazy :)

zacznij od gtw ale ono tez nie pokazuje wszystkiego...

a zamiast pytac sie na forum zapytaj sie osoby ktorej to zleciles, nie wiem jak sie rozliczasz ale zapewne dostajesz jakis raport dzialan?

roliczasz sie za pozycje - w raporcie masz raprot pozycji

rozliczasz sie za linki - w raporcie linki

rozliczasz sie za zaplecze - w raporcie dane do zaplecza

itd

jak podpisales umowe gdzie placisz i nie wiesz za co to tak jakbys kupil dzialke wynajal firme budowlana i zgodzil sie ze do konca budowy nie bedziesz mial wstepu na dzialke ogladajac postepu, co najwyzej lazil po sasaidach chcac im wyjzec z okna by zobacyzc co buduja...

taka firma budowlana to wielka sciema, ale to nie znaczy ze budownictwo to sciema

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zainstaluj sobie wtyczkę do FF SeoQuake. Dowiesz się ile BL ma strona, ile podstron masz zaindeksowanych i parę innych fajnych rzeczy.

Warto skorzystać również ze strony webpozycja.pl - będziesz mógł na bieżąco śledzić pozycję strony na daną frazę

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności