Skocz do zawartości

Hosting pod publikera

shaun_black

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żeby przekroczyć 5% CPU trzeba naprawdę wyjątkowo spieprzyć konfigurację Publikera... Na LaoHost jest 2% i nikt nie ma problemu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Żeby przekroczyć 5% CPU trzeba naprawdę wyjątkowo spieprzyć konfigurację Publikera... Na LaoHost jest 2% i nikt nie ma problemu.

ta a liczba nieoptymalnych zapytan do bazy jest tak duza ze kicha. nie wycisniesz 2% bo nie ma szans zeby publiker sie rozpedzil dobrze.

baner-seostationv2.png

kei.pl to hosting dla początkujących użytkowników, którzy mają małe wymagania sprzętowe ale duże co do stabilności.

Na kei.pl lepiej nie stawiaj publikera chyba, że masz jeden projekt.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

kei.pl to hosting dla początkujących użytkowników, którzy mają małe wymagania sprzętowe ale duże co do stabilności.

Wybrałem kei wyłącznie z uwagi na panel webas. Przekonałem się też, że mają bardzo dobry support.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Eldoka co masz na myśli?

To logiczne, że nikt nie pozwoli zarzynać serwera jakimś dziadowskim skryptem - od tego są VPSy.

KEI z tych "wielkich" akurat jest bardzo w porządku - oczywiście w granicach rozsądku...

ja tam nie lubie "wielkich" bo się panoszą i robiąco chcą. A mniejsi musza walczyć o klienta i zaoferowaliby np. zwiększenie mocy CPU za jakąś dopłatą.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

• 1 miesiąc temu...

poszukuje hostingu (współdzielonego) pod publikera, który udźwignie z 15 projektów - najlepiej sprawdzone serwery.

w laohost niby procek nie jest obciążony ale za to baza ostro dostaje tak więc ten jest spisany na straty jeśli chodzi o publikera

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zajrzyj na unixstorm.org - powinien spełnić Twoje oczekiwania na tyle projektów, sprawdzone ;) Mają bazę na osobnej maszynie, także być może to jest sekretem nawet przy większej liczbie projektów. Dla świętego spokoju po 24h działania poproś o informacje czy konto nie generuje dużego obciążenia dla bazy - ja dostałem odpowiedź, że jest niezauważalne (póki nie poleciałem z podlinkowaniem na 100% ale to logiczne, na dniach lecę na vpsa z fastcgi i xcache, zobaczymy ile to da pod publikera).

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

no właśnie podpinam sie do pytania, wybrałem laohost, ale jak dołożyłem drugi projekt to juz przysłali mi maila o przekroczeniu. szukam hostingu na 15 - 20 projektów. Myślę że wcale to nie dużo. jest cos jeszcze sprawdzonego? Słyszałem dobre opinie o iswift, a że są również z poznania to bym się skłaniał. Dobry wybór?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności