Skocz do zawartości

[projekt] katalog stron wyszukani.pl

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do adresu z myślnikiem już poprawione. Teraz można dodawać.

Jeśli chodzi o format adresu wolę pozostać przy takim. Dla mnie najważniejsze jest title, a w adresach koniecznie chcę uniknąć cyferek (będą jedynie przy paginacji) - tak się uparłem :)

Design przeraża, wiem o tym i na pewno coś z tym zrobię, na razie wypuściłem to w eter żeby sprawdzić formularz dodawania. Zresztą nie można tego nazwać designem, tak samo jak wprowadzoną weryfikację nie można nazwać captchą :) Jest to na pewno wygodne rozwiązanie dla użytkownika, chyba że ktoś ma z tym jakiś problem?

edit.: już design poprawiony. znaleziony w sieci, ale zawsze wygląda to lepiej. Jeszcze kilka szczegółów trzeba poprawić.

Kukis: nie bardzo rozumiem co masz na myśli. Jeśli zostaną dodane strony o tym samym tytule, to nic złego się nie stanie. Powtórzy się tytuł i tyle. Strony są identyfikowane po adresie, nie po tytule.

edit:

1. podkategorie zostały wprowadzone

2. wprowadzony moduł linków do wpisów z ostatnich 10 dni

Same zrzędy ;)

Na razie weryfikację zdjąłem, spamu puki co nie mam się co bać, więc luz.

Skrypt każdego dnia jest rozwijany, trochę przy nim mieszam, ale wyjdzie na dobre.

Zauważyłem, że po wprowadzeniu nieunikalnego opisu ludzie drugi raz już nie próbują dodawać. A to lenie ;)

Grzebałem trochę przed chwilą w skrypcie i ktoś przez to nie mógł dodać wpisu związanego z forum o zarabianiu w internecie. Jeśli z PiO, to już błąd został poprawiony i można dodać, choć po 6 próbach sam bym się wku....rzył.

OK, dzięki. Dopisane do listy zadań :hi: W tym tygodniu raczej będzie ciężko z czasem, coś pomieszam za tydzień :)

Unikalność sprawdza zdaniami. Wystarczy zmienić w zdaniu jedno słowo, żeby system przyjął. Testowałem to dość długo i ani razu nie wywaliło mi unikalnego opisu.

Choć może rzeczywiście obniżę próg, teraz jest trzeba mieć ponad 50% zdań unikalnych. Obniżę do 40% i zobaczymy jak to będzie działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności