Skocz do zawartości

[prywata] kto ma paypal albo karte do platnosci przez internet

mozgu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy ktos ma może paypala, albo kartę, którą można płacić w internecie?

Potrzebuję dokonać 2 płatności, koło 350-400zł łacznie, ale wygasła mi karta zagraniczna, a nie doszła jeszcze nowa. Zrobiłbym komuś przelew + coś za fatygę.

Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.

Z całym szacunkiem ale zrobiłbyś przelew komuś, kogo znasz wyłącznie z forum, lub może w ogóle go nie znasz ? Konto PayPal zakłada się w 5 minut, na takie konto można wpłacić zwykłym przelewem.

Gdybym był przybity do ściany, to prędzej wystawiłbym aukcję na portalu aukcyjnym, który zapewnia weryfikację tożsamości i miejsca zamieszkania.

Nie, prezes partii ma tu konto 4,5 roku Maximusku. Po prostu nie udzielam się na forum. Płace po prostu epassem zawsze, ale teraz mieli jakieś problemy i przyszła wiadomość, że trzeba 3 tygodnie poczekać.

Oki: Nie przedstawiaj mnie jako złodzieja. Jeśli nie masz co robić, to popracuj, a nie kieruj w moją stronę żadnych złodziejskich insynuacji. Kojarzę niektóre osoby z tego forum, przez czas od którego je tu widzę, mogę mieć jakąś namiastkę zaufania. Kwota nie jest jakaś zabójcza, więc bez obaw robię najpierw przelew, a później płatność online.

Dziwne, potrzebuję prostej przysługi, ludzie szukają "haczyka", pfff

Pozdrawiam.

Prosta przysługa, ale sam wiesz zapewne jacy Polacy potrafią być :> To raz. Dwa jesteś dla 90% osób tutaj anonimowy i jaką mamy mieć pewność, że sobie na tym nie zarobisz? Tu nie chodzi i branie Cię za złodzieja czy oszusta - Po prostu nie mamy podstaw, żeby Ci ufać.

Zastanów się czy gdyby przyszedł tu jakiś Kazio i poprosił o przelew + kasa za fatygę to byś zapłacił ;-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności