Skocz do zawartości

Adsense wstrzymało wyświetlanie reklam na mojej stronie, gdzie ubiegać się o ponowne wyświetlanie?

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem na stronie niewielki dział XXX do którego wchodząc trzeba było się określić czy ma się ukończone 18 lat. I na tej właśnie stronie miałem reklamy adsense. Rozumiem że to jest sprzeczne z regulaminem i usunołem z tamtąg reklamy, jednak teraz nie wyświetlają mi się one wogóle na stronie. Gdzie ubiegać się o ponowne wyświetlanie?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Tak bez ostrzezenia? mimo że odstąpie całkowicie od działu xxx? Masakra strona przynosiła 10 euro dziennie... MASAKRA, a jeśli zrobie przekierowanie 303 na inną domenę ? Równie dobrze mogą mi banować konto, to była domena któa przynosiła 90% dochodów z adsense.

Tak bez ostrzezenia? mimo że odstąpie całkowicie od działu xxx? Masakra strona przynosiła 10 euro dziennie... MASAKRA, a jeśli zrobie przekierowanie 303 na inną domenę ? Równie dobrze mogą mi banować konto, to była domena któa przynosiła 90% dochodów z adsense.

wiem, że boli. mnie wywalili bo po prostu strona im się nie podoba, a nie narusza ani jednego punktu z regulaminu

a jeśli chodzi o Twój przypadek to niestety sam jesteś sobie winien.

naiwniak ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No co chodziło im o dział XXX którego zaraz nieodwracalnie usnunę!

Kurde domena ma taki potencjał, przyniosła mi i tym z adsense wiele dolarow, napewno dadzą mi ostatnią szanse... Odezwę się w tym temacie jak odpowiedzą.

jeśli tylko dotyczy to jednej stronyto tak - masz sznasę, jesli calego konta to jestes bez szans.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jestem pewien, że wcześniej wysłali maila z ostrzeżeniem. Znam taka samą sytuację. Kolega był na wakacjach (dłuższych). Jak wrócił, w skrzynce było ostrzeżenie że ma usunąć AS ze swojej strony jeśli nie to po 2 tygodniach zablokują mu konto. Ponieważ tego nie zrobił zablokowali mu konto (całe konto, a nie tylko tą jedną stronę) tak że od tej pory musi używać konta AS zarejestowanego na żonę.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

No sprawa się tyczy tylko jednej domeny. Wcześniej otrzymywałem ponaglenia ale dotyczyły innych domen. Oczywiście zajołem się filtrowaniem tych reklam od dzialu xxx. No o tele-online nawet nie pomyślałem bo były one w miejscu linka do działu xxx, zapomniałem że to też niedopuszczalne, a raczej naiwnie myślałem że mi się upiecze albo chociaż najpierw dostanę ostrzeżenie.

No nic, jest szansa odwolania - trzeba spróbować.

Już usunołem dział xxx, tak naprawdę to były to groszowe sprawy. Przekierowania też nie chce robić domena ma 5 lat, solidnie skatalogowana, no i odwołałem (link powyżej)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności