Skocz do zawartości

Ile stron pozycjonujecie?

piotr_as

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann i te 600 serwisów obsługuje tylko jedna osoba, bez pomocników i wsparcia (copywriterzy, katalogerzy)? Mam wrażenie że przesadziłeś, ponieważ pozycjonując 600 serwisów można spędzić cały dzień na rozwiązywaniu problemów związanych z klientami. Ponadto przy 600 serwisach musi być duża rotacja stron (klientów), wiec pracy z optymalizacją też jest sporo.

Treningi WattUp.pl

Pewnie jakieś bardzo małe stronki na bardzo łatwe frazy.

Chyba nikt nie wierzy, że to jest 600 klientów i każdy płaci powiedzmy choćby - 500zł miesięcznie.

Pewnie w tych 600 są zaplecza linkowane z adderka, czy e-weba, takich stronek można na raz robić tysiące.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

ja mam ok 180 serwisów ... jak się ładnie poukłada w excelu to da się rade ;) porządny harmonogram i jedziemy :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

i macie jeszcze czas na forum?

skubancy :)

cóż ... mogłbym coś dopisac na co jeszcze mam czas ;) ale ogólnie dobra organizacja pracy ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja przy ok. 40 klientach prawie się pogubiłem... (licząc tylko pozycjonowanie, bez rozmów z klientami). Teraz ok. 70, ale mam osoby do części prac typu pisanie, zaplecza. Podstawa to dobre rozplanowanie - rano przeglądam pozycje wszystkich stron i fraz, oraz robię plan na resztę dnia.

Póki co pozycjonuję 12 serwisów, w planach wakacyjnych jak dobrze pójdzie dojdzie jeszcze 20 :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Uściślę, że wszystkim chciałbym zajmować się sam. Przewiduję: pisanie unikatowych precli i dodawanie ich, katalogowanie, poprawę nad contentu stron, pisanie na forach dyskusyjnych i w portalach społecznościowych oraz docelowo stworzenie własnego zaplecza. Ile stron/fraz będę w stanie "obsłużyć"?

1 stronę na 4, 5 fraz ;)

poprawę nad contentu stron
na twoim miejscu tu bym zatrudnił :)

Biore nowego klienta srednio co 3-4 miesiace, tyle mniej wiecej czasu potrzebuje zeby strona pozycjonowal sie dalej na "autopilocie" z lekkim dopalczem w razie potrzeby :) w ten sposob wyrabiam powoli czas na nastepnego. A jak w miedzyczsie nie dochodzi nowy klient lub ci ktorzy sie pojawiaja nie "spelniaja warunkow", to powstaje czasowa mozliwosc na rozszezenie ilosci pozycjowanych fraz u obecnych klientow , wiec i tak zawsze jest co robic. Generalnie wszystko poza artykulami robie sam.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności