Skocz do zawartości

Problem z pozycją

StreamStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

po długiej przygodzie z domeną hejdz.pl gdzie OVH ją zablokowało ponieważ właściciel podał złe dane przy rejestracji i innych ciekawostkach udało mi się ją odzyskać. Aktualnie zarejestrowałem ją w MasterNET.pl

A więc tak. Martwią mnie marne wyniki. Domenę odzyskałem bodajże w połowie maja. Googlebot/2.1 siedzi u mnie na forum 24/7. W stopce mam tylko 2 linki. Chmura tagów i przyjazne adresy też są.

Tak to wygląda w panelu Google.

untuufo4g9hs.png

Zapytanie site:hejdz.pl pokazuje

Około 8,530 wyników (0,30 s)

Na forum mam 32846 postów i tematów 5952.

Prawie nic nie robiłem w kierunku seło oprócz tego że dodałem chyba do 4 katalogów i parę razy pingowałem mapę do wyszukiwarek.

Dla konkurencji i Googla jestem ZEREM.

Przegląd źródeł odwiedzin

Odwiedziny bezpośrednie 10 799,00 (63,47%)

Wyszukiwarki 3 883,00 (22,82%)

Witryny odsyłające 2 331,00 (13,70%)

To z Google Analytics.

Proszę o pomoc. Prosiłbym o podanie listy najlepszych bezpłatnych katalogów oraz rady które zwiększą moją pozycje pod frazami serwery counter-strike, serwery cs, counter-strike

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Prawie nic nie robiłem w kierunku seło

Wiec zacznij. Przeczytaj przyklejone tematy. Jest w nich wszystko co trzeba wiedziec na poczatek i nie bedziemy tego pisali po raz "enty".

Katalogi znajdziesz tu: Katalogi.

Powodzenia.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności