Skocz do zawartości

Filtr? Ban? Czy coś innego?

SEOsklep24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dziwna sytuacja, ponieważ mam domene ponad 1,5 roku. Która aktualnie pozycjonowałem jedynie przez dodawanie do katalogów i precli. Strona była na dane frazy w TOP 10 i TOP 15, lecz od dzisiaj nagle znikneła z wszystkich wyszukiwarek ( onet, wp, google ) nie ma jej nigdzie. Sprawdzam przez seo-stat i nigdzie jej nie widac na zadna fraze.

Gdy sprawdzam: site:nazwadomeny.pl to jest zaindeksowana w google, w yahoo

Co to może być? Czy to jakiś nagły błąd google? Czy coś poważniejszego ?

Prosiłbym o odpowiedź.

Pozdrawiam

Może czkawka googla, ostatnio miałem coś takiego, po 1 dniu wrociło do normy, z tym, że u mnie poprawiłem pewną rzecz, która byłą niezgodna z zaleceniami google (może to być przypadek, że od razu po poprawce wróciło)

więc u mnie myślałęm, żę to filtr a to taka czkawka raczej była

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Hej...

Moja strona to MyFilms.pl, luknij może coś znajdziesz, ponieważ ja nie widzę niczego co mogłoby na filtr się nadawać :)

Jakieś 2 tygodnie temu strona wskoczyła na 5 miejsce na fraze darmowe filmy online ale była bez opisu sam link na 5 pozycji po 1 dniu pojawił sie dopiero opis...

Dzisiaj znalazłem 2 frazy: filmy online, darmowe filmy online - strona moja jest na te frazy gdzieś na 6 i 9 karcie google reszty fraz nie ma wogóle....

Czy ktoś cos moze jeszcze poradzić?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności