Skocz do zawartości

[wykonam] katalogowanie, preclowanie, teksty, zaplecze (tematyczne/SWL)

Salek_Art

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!:)

Chciałbym przedstawić państwu moją ofertę:

- Pisanie tekstów :

Wykonam teksty na zaplecze, opisy do katalogów, pressel page, teksty na strony www, a także teksty na potrzeby mieszarek. - Posiadam w tym fachu ponad 2 letnie doświadczenie, moje teksty są dobre pod względem merytorycznym, brak w nich błędów ortograficznych, a przede wszystkim są unikalne. Najlepiej czuję się w tematach Turystyki, Geografii, Chemii, Pozycjonowania, biologi, sport u i muzyki - oczywiście teksty na inne tematy także wykonam.

- Katalogowanie :

Katalogowaniem zajmuje się od ponad roku. Katalogować mogę na 2 sposoby. Pierwszy sposób to katalogowanie ręcznie - wiem, że wielu stawia na jakość. Drugim sposobem jest katalogowanie za pomocą półautomatu - to także bardzo skuteczna metoda. . Na potrzeby katalogowania zakładam skrzynkę mailową, gdzie przychodzą potwierdzenie dodania wpisu. Posiadam wartościową listę katalogów opartych na różnych skryptach. Najczęściej są to katalogi moderowane i posiadające PR (większość to SEO katalogi).

- Zaplecze :

Wykonam zaplecze na potrzeby systemy linków, a także zaplecze tematyczne. Zaplecze najczęściej opieram na skrypcie wp, ale na życzenie wykonam także zaplecze statyczne w oparciu o html i css. Dowolna ilość podstron, unikalne teksty, oraz zdjęcia.

- Preclowanie:

Posiadam wartościową listę katalogów typu pressel page i chętnie dodam tam twoje teksty. Najczęściej są to blogi posiadające PR i moderowane. Na życzenie mogę podlinkować wpisy. Co widać wyżej teksty także mogę wykonać.

Najbardziej interesuje mnie stała współpraca, ale chętnie podejmę się pojedynczych zleceń.

Wykonam także wiele innych rzeczy, jeżeli chcesz zapoznać się z moimi cenami, oraz pełną ofertą to zapraszam Cię na moją stronę internetową, gdzie wszystkiego się dowiesz:

www.salkowski-damian.pl

Kontakt:

mail: damian.salkowski[at]gmail.com

gg: 9822784

GSM : 662006575

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności