Skocz do zawartości

Szukam sieci afiliacyjnych i innych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam sieci afiliacyjnych i innych które oferują wyświetlanie reklam nie tylko za pośrednictwem bannerów i boxów a linkiem referencyjnym (typu https://www.reklama.pl/r=222 )

Z tego co znalazłem to oferuje taką możliwość novem.pl i webepartners.pl

Proszę podać polskie firmy. Z góry dziękuję za pomoc :)

Warto również wypróbować https://www.ad2games.com (jeśli ktoś ma stronę o grach)

Aktualnie są linki referencyjne do pięciu gier MMO i przeglądarkowych. Płatność za rejestrację użytkownika w grze. 0.15 - 0.90 Euro.

Oferują nie tylko bannery, ale właśnie też content integration przez linki.

Wypłaty bez problemów w 15-30 dni na PayPala po osiągnięciu minimum 50 Euro.

Jeśli chodzi o sieci afiliacyjne to ich pokaźną listę masz na mojej stronie tutaj.

Z tych z których korzystam mogę polecić omg - trochę dużo czasu na zatwierdzenie, zanox - jeszcze więcej czasu na zatwierdzenie (ale nie oszukują), novem - wszystko ok oraz netsales - tutaj także wszystko jest ok.

Te 4 sieci + może TD powinny wystarczyć aby zrobić porządną reklamę na swojej stronie internetowej ( wystarczająca liczba programów partnerskich - z różnych kategorii)

ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności