Skocz do zawartości

Zmienmy zdanie o polakach

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

Melassa, dzieki za linki. ja juz sie skontaktowalem z tym czlowiekiem i zastanawiam sie teraz czy warto jest robic osbna strone na temat polen witze, czy tez zrobic google bombing.

To drugie mogloby byc trudne, bez optymalizacji seo.

Ale jezeli ten czlowiek zgodzilby sei na stworzenie osobnej strony na temat polen witze i jezeli zrobilibysmy troche google bombing, nie powinno byc najmniejszego problemu.

tez tak mysle kto chetny nam pomoc ?? 

zresszta daj tutaj cala korespondencje z nim

Super.

Ciesze sie, ze jest ktos chetny.

Na razie nic nie odpisal, ale jak bede cos mial to przekaze.

Faktycznie ramki na tej stronie sporo knoca. Ramki to przezytek.

To jest odpowiedz, ktora otrzymalem:

Szanowny Panie,

bardzo dziekujemy za oferowana chec wspolpracy.

Jedank w chwili obecej nie jestesmy zainteresowani stworzeniem proponowanej

przez Pana

strony internetowej.

Z pozdrowieniami

z up. Katarzyna Zawadzka

Niemniej nie zrazam sie tym. Po prostu trzeba cos nowego wymyslic.

Ja bede z nimi korespondowal i moze udostepnia jakies materialy.

ja tylko przedstawie problem w ten sposob - wiem dokladnie co o nas sadza niemcy:

moj kolega wlasnie wrocil z wakacyjnej pracy przy zboirach ogorkow, byl straszny upal i jeden z pracujacych tam polskich studentow poprosil pracodawce o wode a ten odpowiedzial "tu jest woda - w kaluzy" przy tym zasmial sie i pokazal palcem na powstala po byrzy kaluze...

nawet nie mam zamiaru tego komentowac ale to sa najswiezsze wiadomosci o tym co niemcy sadza o polakach....

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Oto moj kolejny list do Pani Katarzyny Zawadzkiej:

Pani Katarzyno

Szczerze mowiac jestem zaskoczony Waszą reakcja. Zwraca się do Was ktos z propozycja darmowego promowania, a Was to calkowicie nie interseuje. To sa darmowe odwiedziny dla Waszej strony!

Rozumiem jednak, ze jest to dla Was dodatkowa praca.

Czy w takim przypadku moglibyscie Panstwo uzyczyc materialow promocyjnych na temat Polski w języku niemieckim? Bylbym bardzo wdzieczny za przekazanie materialow i informacji.

Serdecznie pozdrawiam,

P.S. Pozwolilem sobie zamiescic korespondencje z Pania na forum.: https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic994.html

A nie myślałeś o zrobieniu strony o tym jak nam zawinili niemcy? można by wpypozycjonwać ją pod jakieś słowo. Np pod niemcy (jako ludzie). Oczywiście w wersji niemieckiej. Ja niemieckiego nie znam, więc w przygotowaniu nie pomogę, ale służe linkami i napewno udałoby mi się namówić kilku znajomych.

Ale z tym trzeba uważać, bo mogłaby wyniknąć jakaś draka; jak wiadomo prawda w oczy kole.

A nie myślałeś o zrobieniu strony o tym jak nam zawinili niemcy? można by wpypozycjonwać ją pod jakieś słowo. Np pod niemcy (jako ludzie). Oczywiście w wersji niemieckiej. Ja niemieckiego nie znam, więc w przygotowaniu nie pomogę, ale służe linkami i napewno udałoby mi się namówić kilku znajomych.

Ale z tym trzeba uważać, bo mogłaby wyniknąć jakaś draka; jak wiadomo prawda w oczy kole.

To jest oczywisc pierwsza rzecz, ktora przychodzi do glowy, ale stwierdzilem, ze to nie jest taki dobry pomysl z kilku powodow:

1. Nienawisci nie zwalcza sie nienawiscia. To nic dobrego by nie przynioslo.

2. Nikt by na tym nie skorzystal, a jedynie wszyscy by stracili. To do niczego nie prowadzi.

3. Jezeli chociaz jedna z 10 000 osob, ktora odwiedzi ta strone wyjedzie do polski w celach turystycznych, bede uwazal swoja misje za spelniona

4. Niemcy jezeli chodzi o poziom rozwiniecia internetu znacznie przywyzszaja Polske . Sa tez niezle zorganizowani. Jezeli bysmy ich mocno wkurzyli, to bysmy tylko wywolali burze. Oni bez problem mogliby nas zalac cala masa zartow i zlosliwosci w rodzaju Polen Witze.

5. Miejmy troche wiecej polotu niz oni ;)

Oto moja ostatniw korespondencja z Pania katarzyna Zawadzka:

Pani Katarzyna: Materialy promocyjne, jakie udostepniamy wszyskim zainteresowanym naszym

krajem, sa w formie prospektow;

na prosbe wysylamy je droga pocztowa. Jesli interesuja Pan materialy w

formie elektronicznej

zapraszam do odwiedzienia naszych stron internetowych - www.polen-info.de.

Ja. :Czy to oznacza, ze na mojej stronie moge uzyc materialy znalezione na Waszej

stronie?

Z gory dziekuje.

K.Z: moze Pan z tych informacji korzystac, ale ich nie wykorzystywac !!!

Ja: To, iz korzystac moge to raczej oczywiste, ale nie bylem pewien co do Pani

definicji, a propos "nie wykorzystywac".

Z tego wynika, ze raczej nie moge "wykorzystac".

A czy sa moze jakies materialy w formie elektronicznej, ktore moglbym

wykorzystac?

Chcialbym takze poinformowac, ze Wasza strona niestety sie "rozchodzi" w wyzszych rozdzielczosciach i wyglada to dosc osobliwie (na dole strony).

Zalaczam zdjecie.

Pozdrawiam,

K.Z.: nie posiadamy materialow informacyjnych o Polsce w formie elektronicznej.

Moj ulubiony fragment to: "nie posiadamy materialow informacyjnych o Polsce w formie elektronicznej".

Takze raczej nie mamy szans na swietna promocje w Niemczech, jezeli reprezentuje nas strona polen-info.de

Na szczescie jest kilka innych miejsc, w ktorych zdobyc informacje na temat Polski w języku niemieckim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności