Skocz do zawartości

domena a namedrive?

morderrca

Rekomendowane odpowiedzi

jakiś czas temu stałem się posiadaczem domeny era.gsm.pl

chciałem ją doda do Namedrive a tutaj wyskoczyli mi z:

Serwis NameDrive zablokował domenę

powodem były wcześniejsze skargi reklamodawców.

O co chodzi?

teraz dodałem domenę do sedo i też jakieś problemy, już drugi dzień czekam na weryfikację.

Wcześniej nie miałem takich problemów z żadną z moich domen.

Jeżeli szukasz najlepszego miejsca do spędzenia zimy w górach, wraz z rodziną lub przyjaciółmi to musisz odwiedzić Tatry forum - największe forum Tatr w Polsce. Mnóstwo informacji, przydatne linki, fotogalerie.

jakiś czas temu stałem się posiadaczem domeny era.gsm.pl

domena jest zablokowana w całej sieci reklamowej google, a z niej korzystają wszystkie parkingi domen

widocznie erze się nie spodobało, że ich adwords wyświetlają się na takiej domenie, google po jednym mailu blokuje tego typu domeny

tak samo ja zrobiłem z nazwa-mojej-firmy.eu, bo kupił jakiś spamer czy konkurent i nabijał puste kliknięcia

czasami domena ma bana tylko na search a nie na display i działa portal, ale nie działa targetowanie na keywordy

a czy taką domenę da się pozycjonować?

chciałbym zrobić na niej stronę, nie koniecznie o tematyce wszechobecnej ery od telefonów.

Czy google w takim wypadku nie zbanuje jej także?

i dziwne jest też to że SEDO przyjęło moją domenę bez większego problemu.

Wymagali tylko potwierdzenia że ta domena należy do mnie.

Jeżeli szukasz najlepszego miejsca do spędzenia zimy w górach, wraz z rodziną lub przyjaciółmi to musisz odwiedzić Tatry forum - największe forum Tatr w Polsce. Mnóstwo informacji, przydatne linki, fotogalerie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności