Skocz do zawartości

Serwer, ktory wygeneruje link z koncowka .mp3

Gwiazdor

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje serwera, który po wrzuceniu pliku muzycznego wygeneruje link do tego pliku z końcówką .mp3

Zna ktoś może taki serwer najlepiej darmowy ? Potrzebne mi to jest do odtwarzacza na stronę. Najlepiej żeby miał co najmniej 100MB wolnego miejsca.

Z góry dziękuje.

Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi, ale przypuszczam że wszystko zależy od skryptu a nie serwera.

Chodzi o to, że mam stronkę flash i odtwarzacz, który mam zrobiony i umieszczony na tej stronce potrzebuje adres do pliku, którego końcówką będzie rozszerzenie .mp3

Wcześniej korzystałem w ten sposób z wrzuty ale jakiś czas temu pozmieniali szyfrowania czy coś i już odtwarzacz nie odczytuje utworów.

nie wiem czy dobrze rozumiem, chcesz umieścić plik mp3 na serwerze i będzie odsłuchiwany na stronie ?

to może zainteresuj się serwerem shoutcast, który nie limituje transferu, np. www.shouted.pl

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności