Skocz do zawartości

czy dobre?

meri89

Rekomendowane odpowiedzi

poczytaj forum i sam se odpowiedz?. W domu rodzice też odrabiają za ciebie zadanie domowe?. Widać jak ci się nie chce - nie napisałeś nawet co próbowałeś, jak dobirałeś .. po prostu sprawdżcie. Ale wiesz skoro tobie się nie chce napisać ... to mi się nie chce sprawdzać.

Ja pozmienialem swoje tagi 'od poczatku czytając forum' i Tobie tez to polecam.

Nie zawsze da sie odpowiedziec 'TAK' lub 'NIE'. Poprostu naucz sie tego.. zapewniam, że na tym forum dowiesz się sporo (czytaj).

Dlaczego ? Wiedza jest tym czymś jedynym, czego Tobie nikt nie zabierze. Co da Tobie wypowiedź 'zrób to.. i tamto...' kiedy i tak nie będziesz wiedział dlaczego masz to zrobić !?!?

Pozdrawiam.

Zawsze uważałem, że należy w miarę możliwości pomagać, do tego służą m.in. takie miejsca jak to i nie obrażać się o to, że ktoś nie ma w danej dziedzinie wiedzy. Kilkukrotnie już wypowiadałem tę opinię, podpadłem nawet przez to wuelowi (chyba nie tylko).

Coraz częściej jednak dochodzę do wniosku, że należy przejść na drugą stronę, bo po takiej wypowiedzi:

jestem pocatkujacy to chyba musi mi ktos to sprawdzic

to ręce faktycznie opadają.

Nawet nie chce się zajrzeć na stronę o której mowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności