Skocz do zawartości

Codziennie.eu - seokatalog

Cxz

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do nowego seokatalogu: www.codziennie.eu

Ciekawa (mam nadzieję) grafika, staranne kategorie, nad którymi trochę posiedziałem. Minimalna długość opisu, już 200 znaków. Powyżej 400 możliwość dodania dodatkowego linku. Wymagane poprawne opisy - lepszy krótszy opis z sensem, niż długi pozbawiony logiki.

Zapraszam do dodawnia. Czekam na ewentualne opinie, uwagi.

Pozdrawiam,

Cxz

była...

A ja nie mogę dodać strony. Gdy wpisuję adres i klikam wyślij to się ładuje strona w nieskończoność.

Przed chwilą w kolejce czekało kilka stron pomyślnie dodanych, więc problem nie jest powszechny. Musiałeś widocznie trafić na jakieś chwilowe zamulenie serwera.

była...

Dziś na Codziennie.eu do rozdania trzy wpisy Premium.

Co zrobić, aby dostać wpis Premium? Należy dodać staranny, ciekawy opis strony i w polu "Uwagi dla moderatora" napisać: premium. To tyle.

Wieczorem przejrzę zgłoszone strony i trzy najciekawsze - w mojej subiektywnej opinii - wpisy zostaną nagrodzone. (Wybrane strony podam w tym wątku.)

Aha, zgłaszając witrynę, obok pola Tytuł, mamy mały znaczek. Proszę najechać na niego myszką i przeczytać wskazówkę. Strony ze złym tytułem z miejsca będą odrzucane.

--- edit ---

Wpisy Premium rozdane. Trafiają do stron: dorade.pl, nieruchomosci.infokatalog.pl, bubble-world.pl--- edit ---

Pozdrawiam,

Cxz

była...

Uwaga! W katalogu została zmieniona struktura urli. Tak więc - jeśli ktoś linkuje swój wpis, niech spojrzy, jak to wygląda w tej chwili.

Ponadto - Codziennie.eu zostało dziś dodane do kilku mocnych płatnych katalogów (m.in. katalog Gazety). Zapraszam do wpisów.

Pozdrawiam,

Cxz

była...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności