Skocz do zawartości

Reklama domeny z myślnikiem

optymalizator

Rekomendowane odpowiedzi

Jak należy czytać taką domenę? Nazwa myślnik domeny kropka pl?

A jak inaczej chcesz ją przeczytać?

A czy może być skuteczna? To zależy w głównej mierze od samej treści i formy reklamy jak i "wielkości" radia.

multikonto, recydywa

przypomina mi się mniej więcej coś takiego z radia

studiuj myślnik za myślnik darmo PE EL

czy coś w tym stylu

jak dobra strona, to bierzesz 2 domeny do niej, jedną z myślnikiem, drugą bez i wtedy takiego dylematu nie ma :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Czy reklama domeny z myślnikiem (w postaci nazwa-domeny.pl, nie żadna ninja typu s-l-o-w-o.pl) w radiu może być skuteczna?

Jak należy czytać taką domenę? Nazwa myślnik domeny kropka pl? Na nazwadomeny.pl jest jakaś farma linków PPC, to już jej nie zarejestruję.

Domena bez myślnika jest najprawdopodobniej zaparkowana, zarobki idą od każdego kliknięcia w link. Po emisji twojej reklamy w radio właściciel domeny bez myślnika się ucieszy. Co byś nie robił i jak nie czytał swoją domenę z myślnikiem część ruchu (czasami nawet powyżej 10%) ucieknie na domenę bez myślnika. Nie wiem ile będzie cię kosztowała reklama, ale czasami taniej od kosztu utraconego ruchu jest odkupić domenę bez myślnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności