Skocz do zawartości

Jak gogole widzi taki tytuł

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki problem:

kupiłem domenę nazwaSerwisu.pl która jest słowem kluczoeym

Czy jeśli dam w title NazwaSerwisu.pl - jakiś opis to google uzna to słowo kluczowe?

Bo ludzie będą do G wpisywać Nazwa Serwisu a nie NazwaSerwisu

Sir jesteś miszczem w komplikowaniu pytań :)

jak wpiszesz w title " Nazwa Serwisu" to Ci pomoże tak jak i nazwa domeny zawierająca frazy na które sie pozycjonuje.

Chyba o to autorowi chodziło ? :aniolek:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chodzilo chyba o to, czy google rozpozna dwa slowa w domenie, jesli nie sa one rozdzielone zadnym znakiem (_, - itp) i czy zareguje na te slowa. Z tego co tu wyczytalem, to lepiej jest slowa rozdzielac. Najbardziej polecanym byl AFAIR myslnik.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Wiem dzięki mam mistrzowską ofertę na pozycjonowanie :)

chodzi o to czy jak fraza jest sklejona np OpakowaniaFoliowe.com jako tytuł strony

to czy po wpisaniu zapytania opakowania foliowe google uzna ten tytuł jako fraze kluczową.

chodzi o to czy jak fraza jest sklejona np OpakowaniaFoliowe.com jako tytuł strony

to czy po wpisaniu zapytania opakowania foliowe  google uzna ten tytuł jako fraze kluczową.

Nie

powinienes w tytule umieśić 'Opakowania foliowe', bo jak podasz 'opakowaniafoliowe' to google bedzie widzial 'opakowaniafoliowe' a nie 'opakowania foliowe'.

Zakręcone... ale odpowiedź brzmi NIE.

sir nimkowi chodzilo zdaje sie o slowa kluczowe w domenie, a nie w title. Chyba, ze chce powtorzyc nazwe domeny w title. Sam juz nie wiem :rotfl:

PS. Erbit, nie poprawiles mi orta w poprzednim poscie? Dziwne. :brawa:

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zeby nie zakladac nowego topika na podobny temat zapytam sie tutaj.

Robie sobie serwisik o Photoshopie glownie z tutorialami bo polskich stron z tutkami jest malo. Stronka ma sie nazywac Photoshop Planet. Chcialem zeby stronka byla wysoko pod slowkiem "photoshop".

Proponujecie kupic mi domene photoshopplanet.pl czy photoshop-planet.pl ?

Z tego co tu przeczytalem to lepiej ta z myslnikiem tak ? (czytalem gdzies ze jak w domenie jest slowko kluczowe to troche to daje).

Lepiej photoshop-planet.pl i na nie umiescic serwis

phtoshopplanet.pl tez kup i zrob z niej przekierowanie, zabezpieczy cie to przed nieuczciwą konkurencją, która mogłaby żerować na nazwie gdy serwis się rozwinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności