Skocz do zawartości

[wykonam] strony www, profesjonalnie, tanio, od zaraz

fuqs

Rekomendowane odpowiedzi

Wykonam nowoczesną i atrakcyjną stronę internetową, która będzie w Sieci unikalną wizytówką dla Ciebie i Twojej firmy. Duże doświadczenie w branży pozwala mi stworzyć stronę w pełni dostosowaną do potrzeb indywidualnego Klienta. Zaprojektuję zarówno proste portfolio, jak i rozbudowany portal rozrywkowy. Moje strony cechują się przede wszystkim atrakcyjnym wyglądem, przejrzystością oraz intuicyjną nawigacją. Ze względu na zastosowanie systemu zarządzania treścią Joomla!, dodawanie nowej zawartości (lub aktualizowanie tej istniejącej) staje się niezwykle proste - nawet dla osoby, która nie posiada żadnej wiedzy z zakresu web developingu.

Po wykonaniu przeze mnie Twojej strony, będziesz miał możliwość zarządzania nią z poziomu przyjaznego panelu administracyjnego. Edycja treści sprowadza się do kilku kliknięć i wpisania tekstu w edytorze podobnym do windowsowego Worda. W każdej chwili możesz samodzielnie zamieścić nowe artykuły lub dodać zdjęcia do galerii. Miej pełną kontrolę nad swoją stroną - przekonaj się jakie to proste! Wykonana przeze mnie strona będzie Ci służyła przez długi czas.

Dlaczego powinieneś powierzyć stworzenie Twojej strony właśnie mnie?

• Posiadam wieloletnie doświadczenie w tworzeniu nowoczesnych stron
  • Jestem młodą i kreatywną osobą, która traktuje web developing przede wszystkim jako pasję
  • Moje strony oparte są o nowoczesny i prosty w obsłudze system zarządzania treścią Joomla!
  • W razie potrzeby udzielę wskazówek na temat późniejszej administracji stroną
  • Wykonane przeze mnie strony są kompletne, od razu gotowe do publikacji w Sieci
  • Za niewielką opłatą zapewnię szybki i bezawaryjny serwer dla strony
  • Wyznaczam bardzo krótkie terminy realizacji (1-5 dni)
  • Płacisz na samym końcu - nie ryzykujesz!

Więcej: https://joomlastudio.pl

Kontakt mailowy: d8911cfe420edacd15d97f7d57a1ccf5.png

Pozdrawiam,

ŁG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności