Skocz do zawartości

Strona flash i kopia tresci html

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do was pytanie otoz wykonalem strone flashowa i chcialbym aby tresc ktora jest w niej zawarta byla indeksowana w google przez roboty, dlatego tez zrobilem sobie w czystych html kazda podstrone oddzielnie z tym tekstem ktory jest zawarty we flashu w plikach html-owskich, aby odwiedzajacy strone nie ogladali tych podstron html wprowadzilem kod przekierowania na strone glowna flash po jednej sekundzie.

Kod:

<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1;url=https://www.xxx.pl">

Moje pytanie brzmi:

czy jest to dobre rozwiazanie aby tresc w tych plikach html byla przyswajana przez roboty google i czy to przkierowanie po jednej sek negatywanie nie wplynie na pozycjonowanie i indeksanie mojej calej strony flashowej?

Jesli tak to jakie macie na to rozwiazanie, propozycje ktore pomoga mi.

Dziekuje za wszelkie sugestie

Pozdrawiam

Ale czy to warte zachodu? czy cos innego polecacie?

Jesli mam jeden p;lik flash w ktorym znajduje sie 4 podstrony, jako ze google niby czyta a niby nie tresci zawartych we flashu. Strona nie jesty wykonana w XML i flash aby lepiej googlowi sie czytalo, dlatego tez zrobilem te male odnosniki na samym dole WIDOCZNE, dla ludzi i dla bota ale szczegolnie dla bota aby mogl wejsc pod ten link i zaczytac tresc strony. Czy to nie koliduje znacznie na pozycjonowanie mojej strony??

prosze o jakies rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności