Skocz do zawartości

czy istnieje coś innego poza PHP/MySQL ?

thaal

Rekomendowane odpowiedzi

Nadal to jest nic więcej jak szukanie dziury w całym w większości przypadków wynikłe z nieumiejętne wykorzystanie tego co jest dostępne, ale mniejsza z tym.

Poza tym napisałem do czego można porównać PHP. Jeśli ktoś chce wykorzystać PHP i MySQL do napisania klona qoogle .... to już jego problem, że mu to będzie "wolno działać" :soczek:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nadal to jest nic więcej jak szukanie dziury w całym w większości przypadków wynikłe z nieumiejętne wykorzystanie tego co jest dostępne, ale mniejsza z tym.

Poza tym napisałem do czego można porównać PHP. Jeśli ktoś chce wykorzystać PHP i MySQL do napisania klona qoogle .... to już jego problem, że mu to będzie "wolno działać" ;)

:soczek:

niech Ci będzie ;)

ja jednak pozostanę przy swoim :D

Spoko tylko co to jest to "pozostanę przy swoim" ;)

W końcu jeśli mamy do napisania wielowątkowy serwer np do obsługi chata nie wybierzemy PHP prawda ;).. ale starczy tej dywagacji na temat PHP, bo PHP nie jest tematem tego topicku tylko inne języki których jest zresztą wiele tak samo jak i systemów bazodanowych.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności