Skocz do zawartości

Jakich fraz użyć?

Babin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

O pozycjonowaniu wiem bardzo nie wiele, do tej pory tylko pisałem teksty. Teraz mam poważniejsze zadanie, gdyż muszę wypozycjonować stronkę mojej ciotki, która posiada kucyki i chce jak najszerzej rozreklamować swoją działalność (w jej skład wchodzi wynajem koniowozu, przyjazd z kucami do klientów, lub na odwrót, czyli na różne imprezki mniejsze i większe). Pierwszy problem pojawia się przy wyborze frazy do precli i chciałbym poprosić was forumowiczów o rady, gdyż myślę, że tu potrzebna jest wyobraźnia, a nie wiem czy moja mnie w tym wypadku nie zawiedzie.

Prehoryłe<Kryłów<Mircze<Hrubieszów<woj. Lubelskie

Tak by wyglądała struktura, jeśli chodzi o miejscowość, w której kuce się znajdują. Zatem, jakich fraz najlepiej użyć? Prosiłbym też, aby poinformowano mnie, ile należy napisać tekstów i przez jaki czas je dodawać, aby strona znalazła się załóżmy w top 3 w google. Chcę wiedzieć także, czy jest to dużo roboty dla jednej osoby przy nie wielkim nakładzie pracy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Przemek

Te frazy są na maxa proste.

Wrzuć je w title strony (żeby miał max 70 znaków)

Z pięć lepszych precli i katalogów i jeśli na stronie nie będzie podstawowych błędów seo - jesteś w top3 na wszystkie.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

- nie zakładaj blogów z nofallow *bo linki nie mają wartości

Jakim znowu nofallow - nofollow jak już. Wartość mają, ale ich moc nie jest przekazywana na stronę linkowaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności