Skocz do zawartości

SEOKatalog - PR3 - zapraszam

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

O dnia dzisiejszego katalog jest płatny (0,62 zł).

Istnieje możliwość wykupienia sobie stałego kodu za 23,37 zł (sms) lub 12,23 zł (paypal) - wówczas można dodawać strony bez żadnych limitów. Oczywiście nadal obowiązuje unikalny opis.

Katalog ma PR 3

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zliczanie dalej nie działa. A bez tego nie ma opcji dodania linku (bo niestety nikt nie robi w meta opisów na 600 znaków).

Planowanie i zakup mediów w jednym miejscu - dom mediowy Warszawa.

Starasz uzyskać odszkodowanie od ubezpieczyciela. Zweryfikuj to z niezależnym orzecznikiem by dokładnie oszacować jego wysokość.

bielizna damska

Kolego zrób coś dobrze, wykaż się pomysłem a potem chciej na tym zarabiać. Wadliwych produktów się nie kupuje.

Pozdro

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

1. Regulaminu brak

2. Info jak dodać wpis tez nie ma

3. Templatka nie zaktualizowana do wersji 1.41 chyba bo ani menu mi się dobrze nie wyswietla ani tytuły podstron. Ale zliczanie chociaz mi działa

4. Już płatny? dziękuję dobranoc :soczek:

No właśnie wyskoczyły mi problemy z templatką po aktualizacji i stąd brak regulaminu i innych podstron, które wcześniej były.

Wiem że właśnie brak regulaminu decyduje o sile linka zamieszczonego w katalogu dlatego niedługo to poprawie. :D

Co do tego że jest płatny, był darmowy pól roku.

Nie ma to jak się poczepiać, a katalog jest bardzo dobry, błyskawicznie indeksuje wpisy :)

Koobe mam nadzieję że nie porównujesz mojego katalogu do tego który masz w stopce (chodzi mi o płatność).

• 2 tygodnie później...

Zmiany w katalogu. Nowa templatka. Zliczanie znaków naprawione.

Niewielkie zmiany w regulaminie.

Od dzisiaj można zakupić z 3 zł nielimitowaną ilość dodawanych stron. Zapraszam.

https://www.bizspot.pl

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności