Skocz do zawartości

Adsense i zawsze problemy z prawami autorskimi

verona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Miałem strone ponad rok na tych samych reklamach, jak zacząłem zarabiać 4euro dziennie to google nagle stwierdziło że łamie prawa autorskie chociaż wcześniej ją zatwierdzili z taką samą treścią czyli filmy online... No ale przebolałem ból i mam drugą stronę i chciałem umieścić reklamy.

Na tej stronie również mają być filmy online konkretnego serialu, ale tym razem zrobiłem taki sam myk jak na kreskowka.pl czyli nie daje EMBED ale sam odnośnik, i przed wejściem daje komunikat ostrzegawczy.

Wiec nie łamie praw autorskich bo na mojej stronie nic nie ma, dałem zgłoszenie www.americandad.familyguysite.pl do google i co? i nic.. Strona niby ma treści chronione prawami autorskimi.

W takim razie co niby mogę jeszcze zrobić skoro nawet nie umieszczam tych odcinków u siebie ?

Dlaczego kreskowka może tak robić a ja nie?

Proszę o rady co mogę jeszcze dodać lub zmienić by strona była zaakceptowana :/

Mam nadzieję że ktoś ze specjalistów pomoże.

Pozdrawiam

Ani EMBED ani link do materiałów naruszających prawa autorskie nie są zgodne z regulaminem AdSense.

To, że jakiś serwis tak robi, nie oznacza, że jest to zgodne z regulaminem, tylko że nikt z obsługi AdSense tam nie zajrzał i nie zwrócił na to uwagi.

Po prostu AdSense to nie jest system reklamowy dla witryn z tego typu materiałami. Kropka.

Ani EMBED ani link do materiałów naruszających prawa autorskie nie są zgodne z regulaminem AdSense.

Zgadza się...

To, że jakiś serwis tak robi, nie oznacza, że jest to zgodne z regulaminem, tylko że nikt z obsługi AdSense tam nie zajrzał i nie zwrócił na to uwagi.

Napewno już byli tam nie raz, ale dochody jakie przynosi kreskówka jego administratorowi i przedewszystkim google jest taka że przymykają na to oko. Chcą poprostu niż odeseparować od tego typu precedensu....

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności