Skocz do zawartości

Sick Submitter

nmx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobra D_S - testowałem Sicka w pełnej wersji i jest bardzo niska skuteczność jeśli chodzi o standardowe bazy, a płatnych nie opłaca się kupować, są zbyt drogie w porównaniu z bazami do innych skryptów jak na przykład OF. Poza tym OF'a włączasz i działa całą dobę na hoście a jeśli Sicka chcesz używać dłużej to tylko na dedyku. Inaczej odpada.

jeśli Sicka chcesz używać dłużej to tylko na dedyku. Inaczej odpada.

Nie do końca :)

Wystarczy VPS, to zupełnie inne koszty niż dedyk.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Niema sensu z nim dyskutować on mówi że GSA obsługuje mniej skryptów i ma nieprzyjazny interface :D

cytat :

po tym jak zobaczyłem zrzuty ekranu z GSA cofam zdanie: Omni Flash jest jednak najłatwiejszy w obsłudze a w dodatku obsługuje wiele skryptów

I zupełnie nie rozumie że Stick Submitter niema co porównywać do Omni to zupełnie inne skrypty, a raczej do Zennopostera jak już robić porównania, bo działa na podobnej zasadzie... szkoda słów

A ja powiem tak : w sicku bylem z jednym z beta testerow (gdy wszyscy klepali listy paula i angeli recznie my lecielismy sickiem ) - co prawda na 1 watku ale i tak byla w tym mega moc...

Teraz jest to obecnie jeden z lepszych softow (kodowanie w zenku jakos mi nie lezy)...

Jak sie polaczy sicka z ocr z xrki to dopiero jest moc ... i tyle

Niema sensu z nim dyskutować on mówi że GSA obsługuje mniej skryptów i ma nieprzyjazny interface :D

cytat :

po tym jak zobaczyłem zrzuty ekranu z GSA cofam zdanie: Omni Flash jest jednak najłatwiejszy w obsłudze a w dodatku obsługuje wiele skryptów

I zupełnie nie rozumie że Stick Submitter niema co porównywać do Omni to zupełnie inne skrypty, a raczej do Zennopostera jak już robić porównania, bo działa na podobnej zasadzie... szkoda słów

widzisz co czytasz? nie napisałem że OF obsługuje więcej skryptów, tylko wiele a to dwa różne pojęcia

I dla mnie raczej Sick to dodawarka a nie autobot do tworzenia skomplikowanych zadań, bo z tego typu programów ułatwiających prace nie korzystam,

Sicka laczysz sobie np z baza mysql i masz narzedzie do tworzenia piramid na roznych skryptach.. do tego mozliwosc latwego stworzenia generatora projektow czy pobierania tekstow z bazy...

Mozliwosci sa nieograniczone , kwestia tego co sobie zaprojektujesz i zakodujesz.

• 11 miesięcy temu...

Teraz jest to obecnie jeden z lepszych softow (kodowanie w zenku jakos mi nie lezy)...

A w porównaniu z Zenkiem jak wypada pod względem wydajnościowym? W wątku na początku można wyczytać, że są ciągłe zawieszki, ale to dość stare posty i pewnie od tego czasu się wiele zmieniło.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności