Skocz do zawartości

Kod analytics na wszystkich stronach?

deha21

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie. W sumie nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi - może po prostu szukałem złego hasła. Chodzi o to czy jeżeli mam stronę to kod z google analytics powinien być tylko na głównej czy na podstronach też? Czy będzie wtedy zliczało podwójnie czy jeżeli ktos wejdzie na główną a potem na podstronę to będzie się liczyć jako jedno wejście?

Teraz mam tylko na głównej i zastanawiam się czy dać też na podstronach. Co sądzicie?

Pozdrawiam

Kod umieszczasz na każdej podstronie. Wtedy masz dokładne dane, jakie podstrony odwiedza internauta.

Kod wklejasz w stronę której staty chcesz znać. Jeśli całegoi serwisu to we wszystkie strony jeśli tylko głównej to tylko tam. Zakładam że jednak całego serwisu.

Snake Plisken? Myślałem, że nie żyjesz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności