Skocz do zawartości

Dowcipy o pozycjonerach

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wymyśliłem kilka takich... może mało śmieszne, ale może pojawią się inne, Wasze.

1. (Było już na forum, ale chyba nie jako kawał)

-----------------

- Dlaczego pozycjoner nie umie znaleźć informacji w Google?

- Bo używa wyszukiwarek tylko do sprawdzania pozycji swoich stron.

2.

-----------------

Pozycjoner dostał długo oczekiwany awans. Prezes prosi go o podpisanie umowy. Pozycjoner, jako człowiek rozgarnięty, czyta wszystko dokładnie. Na dole umowy znalazł fragment napisany małą czcionką. Ze wściekłością odmawia podpisania. Prezes pyta dlaczego nie podpisze? Pozycjoner na to: "Ta strona zawiera spam!"

3.

-----------------

Pozycjoner poszedł na mszę. Ksiądz odczytuje fragment Biblii. Pozycjoner zastanawia się: "Mam nadzieję, że pojawią się akurat moje linki".

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

W niedziele pojechalam sobie w gory, celem odpoczecia od kompa. Bylam wysoko, gdzie juz bylo mniej drzew; nade mna fruwalo dziesiec ogromnych orlow. Ponizej - widok na jezioro, w glebi morze, Gibraltar... osiedla, rafineria, pociag, pastwiska...

Pomyslalam sobie..

Woooow... jak w GoogleEarth...

:)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

a po co wymyslać dowcipy ???

TUTAJ macie przykłady z życia :D

P.S.

Zamówiłem pozycjonowanie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Moj znajomy z forum ;) postanowił pozycjonować klientowi frazę drukarnia skarbowa

Przywalił dużą ilością linków i czeka a tu miesiać nic drugi nic dzwoni do mnie

Mowi cholera nie mogę się przebić pod drukarnia skarbowa :lol2:

Postanowiłem popatrzeć patrzę w casche msn a tu wszedzie linki srukarnia skarbowa :P:D:)

mały bład a jak cieszy :lol2:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

To nowa metoda wróżbiarstwa - zamiast w szklaną kule patrzy się w kasze :D

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Siedzi kilku pozycjonerow i gadaja. Oczywiscie o pozycjonowaniu. Nagle jeden wstaje i mowi:

- Ciagle rozmawiamy o tym pozycjonowaniu. Moze pogadajmy o czyms innym.

- Ale o czym?

- Na przyklad o du***h.

Zalegla grobowa cisza. Po chwili:

- Znalazlem nowa wyszukiwarke. Jest do xxxx.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności