Skocz do zawartości

Premiera katalogu cyberattack.pl

PL-mann

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów do nowego katalogu cyberattack.pl

Dodaj swoją stronę już dziś i atakuj, zdobywając z naszym katalogiem najwyższe pozycje w wyszukiwarkach. Cyberattack.pl to katalog stron internetowych - katalog nowej generacji.

Katalog został wczoraj postawiony, a więc proszę nie piszcie, że nie jest podlinkowany (nie od razu Kraków zbudowano). Nie panikujcie, będzie dobrze podlinkowany, solidnie moderowany i w przyszłości też mocny. :)

Katalog jest zrobiony na skrypcie Generała, wykonała go ekipa seothemes.pl

Wymagania są standardowe - strony muszą być zadbane i użyteczne. Zaplecze i spam pod swl wylatuje, a więc szkoda Waszego i mojego czasu.

UWAGA! Za kopie wpisów, które są już po 200 razy w innych katalogach – dziękuję! Zostaną odrzucone!

Opis min. 400 znaków; słowa kluczowe max. 200 znaków; tytuł max. 60 znaków; 3 kategorie

Katalog będzie moderowany przynajmniej raz w tygodniu, niekoniecznie przeze mnie. Wszelkie reklamacje najlepiej zgłaszać w formularzu katalogu.

Czytać regulamin! Dodawać strony! Delikatnie linkować swoje wpisy!

Katalog nowej generacji – cyberattack.pl zaprasza!

A TERAZ DO ATAKU :)

Parę kodów - to, co tygrysy lubią najbardziej!

Piszcie, jakie kody wykorzystaliście, żeby inni nie musieli się pocić!

Premium

PiO-Premium1

PiO-Premium2

PiO-Premium3

PiO-Premium4

PiO-Premium5

PiO-Premium6

PiO-Premium7

PiO-Premium8

PiO-Premium9

PiO-Premium10

Gold

PiO-Gold1

PiO-Gold2

PiO-Gold3

PiO-Gold4

PiO-Gold5

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

w "Brakuje CI podkategorii? Zasugeruj nową do naszego katalogu". Pod Chrome submit nachodzi na tekst.

U mnie z tym w porządku. Wszystko OK.

Chrome, Win Vista, 1360x768

E.

Swoją drogą podoba mi się ten katalog :) niestandardowy :) Teraz tylko zająć się "mocą" i będzie miód :)

multikonto, recydywa

Podziękowania wszystkim za poświęcony czas i uwagi.

Błędy postaramy się jak najszybciej skorygować.

@Pandha wiem, że masz sporo stron - kody poszły na PW :soczek:

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Strona zgodna z regulaminem, dodana ręcznie i zatwierdzona w prawie 500 katalogach, mam zanotowany każdy zatwierdzony wpis.

Jest to 4 katalog na 500, który mi jej nie zatwierdził. Kompletna dziecinada i marnowanie czyjegoś czasu.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności