Skocz do zawartości

Premiera katalogu cyberattack.pl

PL-mann

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba kolejne dziecko neo dorwało się do robienia katalogów. Nie polecam tego marnego katalogu, szkoda czasu na kogoś kto usuwa wpisy nie wiadomo czemu.

Skasowałem go z mojej listy i nie dodam tam nawet pół stronki.

Szanowna Pani /Szanowny Panie zet76, nie rozumiem, dlaczego Pani/Panu tak ciśnienie skoczyło?

Wiem, że zostały odrzucone tylko dwie strony – anonse erotyczne i ta, która nie miała adresu URL (brak adresu rzadko się zdarza, ale tym razem tak właśnie było).

Miło byłoby swój żal wypłakać w e-mailu do redakcji katalogu (formularz kontaktowy na stronie katalogu) i może w ten sposób należałoby próbować tą sprawę wyjaśnić, a nie od razu na forum pisać, że katalog jest be.

Proszę o podanie na forum, o jaką stronę chodzi i przesłanie mi na PW tytułu, opisu i adresu strony. Jeśli strona jest zgodna z regulaminem zostanie dodana jako wpis Gold. Ewentualnie proszę dodać stronę jeszcze raz i napisać na PW, strona dostanie status Gold.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

zet - nie napinaj sie tak mocno, bo zlosc pieknosci szkodzi

nie znam zadnej ze stron - ale jak cos jest nie tak nalezy najpierw na kontakt katalogu napisac

czasami zdarzaja sie wpisy bez urli, ktore rowniez kasuje, naprawde nie mam czasu na dociekanie co to za strona, z tego co zauwazylem jest blad spowodowany przy dodawaniu polautomatami

ja raz sie zdenerwowalem jak mi jeden misio wykosil bloga z 6 katalogow, ale wtedy wpis na forum byl ostatecznoscia

- napisalem na kontakt

- napisalem PW na forum

naprawde wiekszosc wlascicieli katalogow odpisuje na sensowne maile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności