Skocz do zawartości

Junior i jego zarobki

marcin777

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogłem się powstrzymać, bardzo zaciekawiła mnie aukcja pewnego Juniora z allegro:

https://allegro.pl/item1129001500_dedd_pl_s...etrazowymi.html

Zarabia on ponad 4000zł mc, z adsensów wyciąga 1500 euro na miesiąc, dostał 200k PLN z Unii na hosting plików i szybko musi sprzedać serwis bo wyjeżdża do Egiptu. A i najważniejsze posiada inne serwisy warte ponad 500k ;)

aha co do moich innych serwisów takze sa na sprzedaz jednak na allegro nie nie odbedzie sie aukcja poniewarz juz 1 seriws był wystawiony o podobnym potencjale (kurnik.pl ) jak moje inne serwisy i uwarzam ze duzo dowcipnisów jest na allegro zeby wystawiac serwis wart powyzej 500 000 zł

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prawdopodobnie znajomy podbił mu aukcję i jakieś leszcze podłapały, że może faktycznie warto. Dużo by wymieniać, bo cały tekst jest zabawny. Jeżeli na prawdę to nie fake i nie licytowali na aukcji jego koledzy to z chęcią uścisnąłbym rękę właścicielowi.

@MaxPan, przyjrzyj się, strona ma 8k BL'ek, a nie 32 jednostki :). Chłopak źle podał w aukcji, bo faktycznie z www ma 32, nie ma przekierowania.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności