Skocz do zawartości

Junior i jego zarobki

marcin777

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdopodobnie znajomy podbił mu aukcję i jakieś leszcze podłapały, że może faktycznie warto. Dużo by wymieniać, bo cały tekst jest zabawny. Jeżeli na prawdę to nie fake i nie licytowali na aukcji jego koledzy to z chęcią uścisnąłbym rękę właścicielowi.

@MaxPan, przyjrzyj się, strona ma 8k BL'ek, a nie 32 jednostki ;). Chłopak źle podał w aukcji, bo faktycznie z www ma 32, nie ma przekierowania.

racja,zwracam honor :)

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na szczęście prawo jest po stronie kupującego - towar nie zgodny z umową. ;)

niby tak, ale udowodnij to! ktos madry nie wyda tyle $$ na taki serwis, a ktos glupi tak! glupi pewnie wyda ostatnie oszczednosci, wiec nie bedzie go stac na prawnika, za to sprzedawca ma na najlepszego :)

to ja tez cos sprzedam.

Dodatkowo taka ilość zarobków z netsales jest przez to, że pod pobierz mp3 podpięty jest odnośnik do tej sieci.

Śmiem wątpić w zgodność z regulaminem Netsales. Jak się Panowie zorientują, że strona wprowadza w błąd to będzie całe 0zł/miesiąc, a właściciel się rozczaruje.

Aż mnie skręca, czas chyba przystąpić do ofensywy, skoro jest zapotrzebowanie na tego typu "wartościowe" projekty. Pytanie jaka grupa docelowa kupuje podobne śmieci za takie pieniądze. Ktoś kto płaci za to 30 000zł nie może być ani biednym studentem (jego nie stać), ani osobą, która jest zorientowana w temacie. Biznesman byłby zainteresowany taką ofertą? Sam nie wiem. Może sami podbijają ceny, aby pokazać innym, że warto. Wystawiają raz jeszcze pod pretekstem, że z poprzednim klientem nie doszli do porozumienia i ktoś się nadziewa. Pytanie kto.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Że tak powiem kolokwialnie, syf sie robi coraz większy na allegro po zmianach związanych z ukrywaniem loginów. Bo przynajmniej było widać kto podbija cenę.

Choć znając mentalność niektórych osób które próbują zarobić na stronach www to frajerów nie brakuje a gdzie są frajerzy tam i cwaniak się znajdzie,

a nie ma cwaniaka nad Polaka :P

a jak probujesz sprzedac porzadny serwis to ci proponuja grosze ;(

moze czas wystawiac katalogi i precle na allegro jako social media, userzy sami dodaja zawartosc, placa sms za to, adsense mozna dac, itd :P

gratulacje dla naiwniaka jesli na prawde kupil i ciekawe kiedy pojawi sie na pio temat - kupilem strone ale zostalem oszukany. co zrobic? ;)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ciekawe co zrobi zwycięzca jak wrzuta wprowadzi jakieś zabezpieczenie przez co pobieranie od nich plików przestanie działać, aż dziwne, że do tej pory tego nie zrobili. Tego typu serwisy nie dość, że znacząco obciążają im serwery, to narażają ich na ogromne straty z reklam bo docelowy użytkownik zamiast odwiedzić wrzute wchodzi na tego typu serwisy jak ten sprzedawany na allegro.

Jak widzę takie aukcje, że ktoś sprzedaje takie serwisy co tyle zarabiają to wiem, że to jakaś ściema jest.

Zobaczcie tą aukcję: https://allegro.pl/show_item.php?item=1118661674 - co znaczy czytać ze zrozumieniem. Ktoś kupił sam skrypt za 6k!:)!! "UWAGA :D Cena nie zawiera domeny pliki.pl oraz hostingu" :>

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Jak widzę takie aukcje, że ktoś sprzedaje takie serwisy co tyle zarabiają to wiem, że to jakaś ściema jest.

Zobaczcie tą aukcję: https://allegro.pl/show_item.php?item=1118661674 - co znaczy czytać ze zrozumieniem. Ktoś kupił sam skrypt za 6k!:)!! "UWAGA :D Cena nie zawiera domeny pliki.pl oraz hostingu" :>

No tutaj trzeba przyznać spora manipulacja sprzedającego ewidentnie tytuł wskazuje "PLIKI.PL - DUŻE ODWIEDZINY, DUŻE ZYSKI" do tego opis aukcji, że tyle zarabia i tyle, a co ma do to skryptu ? :) A już najbardziej mnie bawią takie teksty:

W celu uniknięcia "sniperów" aukcja zostanie zakończona nieco wcześniej

Wszystkich zachęcam do licytacji

Obserwowałem tą aukcje i została zakończona zgodnie z czasem :lol:

Zobaczyć minę kupującego jak się dowie, że kupił sam skrypt - bezcenne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności