Skocz do zawartości

Kłlopoty z serwerem i prosba o opinie...

Dest

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem a właściwie mam jeszcze ale pewnie już nie długo hosting u pewnej firmy na dobrych zasadach (duzy limit transferu etc) ale chyba nie spodobało im sie to że w poprzednim, miesiącu moja strona zużyła 100GB transferu i teraz bronią się jakos zmianą czy jakos tak(wiecej w liscie). Najważniejsze wprowadzili mi ograniczenie do 30GB :) w sumie nawet mnie nie powiadomili o tym, dopiero gdy sam zobaczyłem jak weszłem do cpanlu dowiedziałem się ze mam juz wykorzystne 41% B) ) a przecież mineło dopiero 5 dni nie ma szans zeby starczylo na miesiac transferu :/ dlatego chciałbym prosic Was o opinie o PowWeb (maja tanio, tylko nie wiem jak z reszta) ewentualnie o polecenia jakiego z duzym limitem, taniego i w miare szybkiego no i cpanelem (najlepiej), znacie moze jakiegos??!! I jeszcze na koniec wkleje list na który Mi odpisali jak napisałem pytanie dlaczego został zmieniony limit.

Witam

Powodem tej sytuacji jest to iż nasz dotychczasowy dostawca zmienił nam

zasady dostępu do łącza i wprowadził limity transferowe. Jeszcze do niedawna

mogliśmy przynajmniej zmodyfikować je ręcznie ale od tego miesiąca

wprowadzono także i na to ograniczenie i w obecnej chwili maksymalny limit

jaki możemy ustanowić to 30 GB Wobec powyższego jeżeli stan taki Państwu nie

odpowiada - prosimy o podanie numeru konta na które zostaną zwrócone środki

z tytułu zakupu serwera

Wydaje mi sie ze to sciema :|

Pozdrawiam

PowerLink 2007

OVH - Hosting - Solidny i tani hosting, Polecam!

co Ciebie obchodzi ograniczenie jakie nalozyl na nich ich dostawca - jezeli juz sie tak tlumacza, masz miec tyle ile kupiles, przez czas trwania umowy (zobacz jeszcze co w tej umowie bylo)...

a jak sie nie zgodza i tak, to zarzadac zwrotu pieniedzy i pisac na forach ze ten hosting taki beee i zmieniaja warunki umowy w czasie trwania, itd..

co Ciebie obchodzi ograniczenie jakie nalozyl na nich ich dostawca

No własnie to ich problem ale wg. nich to chyba Mój problem :|

Ze zwrotem pieniedzy mysle ze nie bedzie problemu, ale wolalbym jeszcze u nich zostac na starych zasadach, ale gdyby sie to nie udalo musze zmienic hosing, dlatego bede wdzieczny za polecenie jakiegos szybkiego i taniego ;)

Pozdrawiam

PowerLink 2007

No nie trudno to sprawdzic we "Whois" ale naprawde bardziej zalezy mi na tym by znalesc nowy porzadny tani hosting niz zbluzgac ta firme(choc zalazla mi za skóre). Bylo by milo jednak gdybyscie podrzucili jakis tani, szybki host .

Dzieki erb :brawa:

PowerLink 2007

No ja sie domyslam ze duzo łatwiej podac hosting tani(słaby) lub dobry(ale drogi) a o wiele trudnej zawierajacy jedno i drugie(tani i dobry) ,ale mialem nadzieje ze tacy "starzy" wyjadacze jak co poniektorzy na tym forum zapodają jakis dobry tani host :D tak z dobrego serducha :( .

PS: Choc z z gory nie mozna zakladac ze cos co jest tanie jest bee.

PowerLink 2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności