Skocz do zawartości

Free monitor for google

miwa

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam bo przecież większość programów sprawdzających pozycje w google.pl wymaga IP do sprawdzania. I teraz moje pytanie może ktoś wie na jakiej zasadzie działa ten program bo tak go wszyscy zachwalają a ja w sumie aż tak bardzo się na tym nie znam? Czy nie doprowadze do jakis niechcianych rezulatatów sprawdzając codziennie pozycje strony tym wlasnie programem?

Szukasz wyjątkowych lamp wiszących, których bedą zazdrościć Ci znajomi ?
--------------------------------------------------------------
Prawdziwa architektura jest designem.

Każdy program łączący się z innym komputerem wymaga" IP " bez " IP " dwa komputery się nie mogą połączyć :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Niechciany rezultat to konieczność udowadniania Google, że jesteś człowiekiem :). Bo jak będziesz jednocześnie sprawdzał pozycję dużej ilości fraz to Google uzna, że to jakaś automatyka (poniekąd słusznie) i odłączy twój komputer od kontaktu z G. Niedawno próbowałem sprawdzić zaindeksowanie pewnego serwisu (ok. 1500 linków) korzystając z programu Miona i oczywiście wgrałem je od razu z sitemapy. I w zapamiętaniu (chyba przez te upały ;) ) próbowałem od razu wszystkie sprawdzić. No i po pewnym czasie zamiast liczby mówiącej o zaindeksowaniu lub nie dostawałem mało przyjemny komunikat - "error". Po kilku minutach próbowałem coś sprawdzić w Google i pojawił się ekranik gdzie musiałem wpisać token i nacisną na przycisk "Jestem człowiekiem". Ale to można przeżyć, a taka weryfikacja pozwala działać dalej.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności