Skocz do zawartości

skacząca pozycja

wendaboj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem nowy jeśli chodzi o pozycjonowanie. Mam małą stronkę na domenie .pl, założoną od lutego 2010, od miesiąca czasu zacząłem dodawać ją do precli, dodając wpisy co kilka dni. Dotychczas dodałem ją do 20 precli i kilku katalogów. Wszystkie linkowałem pod jedną frazę i teraz jest rzecz, której nie rozumiem a mianowicie pozycja na google dziwnie jakoś skacze. Sprawdzałem pozycję co 3 dni i oto wyniki: 30, 27, 28, 32, 24, 37.

Czy jest to normalne, że pozycja tak skacze ?

Co jeszcze mogę zrobić by podnieść stronkę do góry (chciałbym to zrobić nie wydając za dużo pieniędzy) ?

Dodawać ją tylko do wartościowych precli czy wpisywać ją do każdego dostępnego ?

Stronka ma PR=0

Opracuj dla strony sensowny plan pozycjonowania na podstawie materiałów z forum a jak nie masz czasu to wybierz sie na jakieś szkolenie. Potem ten plan systematycznie realizuj. Chyba że chcesz wypozycjonowac stronę tylko na jedno jedyne hasło i jeżeli to nie jest sex :) to szkoda czasu. :) Zadaj sobie pytanie, chce być w Top 1 na to hasło czy chce mieć wartościowy (konwertujący) ruch na stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności