Skocz do zawartości

Test: Adderek webmini vs Xrumer

kasztan165

Rekomendowane odpowiedzi

Rownie dobrze moge napisac, za Pan Tomasz W. nie jest wlascicielem firmy Xann Internet Solutions - jak to stara sie przedstawiac ... Nie wiadomo jaki jest Twoja rola w tej firmie. Jako wlasciciel wystepuje inna osoba...

Tylko co to ma wspolnego z testem ?

Co do mojej wiarygodnosci - mysle ze malo osob podziela Twoje zdanie widzac, ze to co pisze ja sprawdza sie ... czytajac Twoje bzdury o "dopalaniu wpisow","dopalaniu" oczywiscie zawsze w polaczeniu z eweblinkiem - mozna odniesc wrazenie ze nie potrafisz nigdy wyjsc poza pewien schemat.

Mozesz wpasc do Gdanska to pokaze Ci przy piwku projekty realizowane np. w Szkocji. Jestem ciekawy czy możesz pochwalić się równie ciekawym portofolio.

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Do tej pory nigdzie nie widzielismy testu Eweblinka , potrafisz odpowiedziec dlaczego ?

Taki tekst świadczy tylko o tym ze nie wiesz co się dzieje w SEO, wystarczy przejżeć dział testy żeby znaleść kilkanaście testów e-weblinka :)

Przestań już zmyślać :) to to już nas nudzi.

testpio.jpg

to jest jednoznaczne :)

Jeżeli coś można zrobić za 3,5 ( i to bez dopalania ) to po co płacić 250 ?

Marketing internetowy dla firm

Xanie to po co ja wydaje $ na narzedzia, skoro za 3,5 mozna wejsc w TOP :) :)

Nie.........

Powaznie nie ma tu duzo konkretów , jest więcej przepychanek.

Napiszcie IT i XANN test a do wyników uzywajcie jasnych i klarownych narzędzi obrzujących raporty / np. SAMURAI /

No sorry xann ale nie chce mi sie analizowac powyzszego obrazka 3,5 vs 250

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności