Skocz do zawartości

Test: Adderek webmini vs Xrumer

kasztan165

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę przeczytać jeszcze raz cały temat, bo postawione pytanie pokazuje braki z czytania ze zrozumieniem.

• 2 tygodnie później...
Wyniki po miesiącu testu są następujące:

https://www.ploteryhp.com.pl

• plotery - 89
  • plotery hp - 8
  • tanie plottery hp - 2

https://hpplotery.com.pl

• plotery - poza pierwszą setką
  • plotery hp - 68
  • tanie plottery hp - 28

Ostatnia fraza czyli tanie plottery hp była testem pozycjonowania strony na łatwą frazę, której nie ma bezpośrednio na stronie.

Wyniki z dziś:

przechwytywanield.jpg

Na dzień dzisiejszy można powiedzieć ze strona robiona przez webmini 2.0 z eweblinka trzyma stabilne wysokie pozycje

Blast z xrumera na polskie wyniki sobie nie poradził

Marketing internetowy dla firm

nie muszę czytać, jak dla mnie strona zaindeksowana tydzień wcześniej czy tydzień poźniej nie ma znaczenia i tyle (a jeśli ty masz inne zdanie to jest TWOJE zdanie)

gdyby to miało znaczenie, a strona wcześniej zaindeksowana była by faworyzowana to by w google nie można było przebić konkurentów z 2 letnim stażem na Guuglu

P.S. - mówisz o mnie, abym nie komentował (*jednak ja coś tutaj wniosłem chociaż by swoją opinię) a Ty? Jedynie swoje 3 grosze.

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

nie muszę czytać, jak dla mnie strona zaindeksowana tydzień wcześniej czy tydzień poźniej nie ma znaczenia i tyle (a jeśli ty masz inne zdanie to jest TWOJE zdanie)

gdyby to miało znaczenie, a strona wcześniej zaindeksowana była by faworyzowana to by w google nie można było przebić konkurentów z 2 letnim stażem na Guuglu

P.S. - mówisz o mnie, abym nie komentował (*jednak ja coś tutaj wniosłem chociaż by swoją opinię) a Ty? Jedynie swoje 3 grosze.

Jesteś amatorem, który nieudolnie próbuje przedstawić tutaj fałszywy obraz jakiegoś specjalisty. Tym postem udowodniłeś, że nie masz nawet pojęcia czym jest DC.

Nie zaśmiecaj for przeznaczonych na testy SEO, reklamą usług ręcznego katalogowania i pisania artykułów. Ludzie zainteresowani efektami stosowania drogich i zaawansowanych narzędzi nie są zainteresowani dialogiem ze sprzedawcą artykułów, który siebie nazywa "rekinem seo" i w wolnych chwilach od pisania artykułów za 1,50zł, sprzedaje blasty Xrumera i indeksuje kilka milionów(!) podstron spamu miesięcznie. ( Takie coś otrzymałem od tego osobnika na PW).

Ciemna strona mocy!

i indeksuje kilka milionów(!) podstron spamu miesięcznie.

to akurat nie jest szczególnie trudne

50 domen * 30 subdomen * 1400 podstron i masz ponad 2 mln

ale dla osoby będącej na poziomie dodawania artykułów do precli jest to wynik nieosiągalny :)

profesjonaliści raczej wolą strony z niskim site ale bardziej zoptymalizowane i podlinkowane

https://www.ploteryhp.com.pl

* plotery hp - 8

https://hpplotery.com.pl

* plotery hp - 68

Już sama domena daje dużą przewagę.

Możesz to udowodnić?

-----

A wracając do tematu: ja czekam na efekty z 3 domeny, z inną treścią, dopaloną z preselekcjonowanej bazy XR. Ktoś tutaj anonsował odpalenie takiej domeny. Test dla mnie spalony - indeksacja mini nastąpiła wcześniej, a później do indeksu dostał się w zasadzie duplikat. Wyniki 3 domeny powinny dać więcej informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności