Skocz do zawartości

Xrummer i Policja

skuteczna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pisanie postów programem jest legalne, bo każdy post napisany na tym forum jest pisany przez jakis program ale nielegalne jest spamowanie

Czas najwyższy żeby zmienić błędne pojecie SPAMU w internecie , czegoś takiego nie ma , SPAM w internecie nie istnieje.

SPAM jest to niechciana poczta elektroniczna która wchodzi do do skrzynki mimo naszych wspaniałych anty spamowych programów.

W internecie nie ma spamu , strony które ktoś nazywa spamem to MFA albo strona o dyskusyjnej wartości merytorycznej w skrócie "śmietnik"

Możemy przy okazji ustalić jakąś nazwę na nasze strony o dyskusyjnej wartości merytorycznej (SoDWM)

:)

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

@'bogdansenator' - bardzo ci dziekuję ze śledzisz biegle każdą moją wypowiedz ale wytłumacze Ci jaśniej bo widze ze zabardzo nie rouzmiesz co czytasz , w temacie chodzi o SERPY , nie ma spamu w serpach

Na forum jedna wiadomośc ukazuje się 30 razy w wóżnych wątkach - to jest SPAM

Marketing internetowy dla firm

w temacie chodzi o SERPY , nie ma spamu w serpach
SPAM w internecie nie istnieje.

To wytłumacz mi jeszcze gdzie są serpy? W internecie czy poza internetem?

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

serpy to takie coś w wyszukiwarce a wież mi jest różnica miedzy internetem a wyszukiwarką - rozumiem że są pewne kwestie których nie rozumiesz ale uważam że kto pyta nie błądzi, masz dział dla początkujący zadaj tam nurtujące Cie pytania - jest szansa że ktoś Ci wytłumaczy

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności